Другата година се навършват 10 години от премиерата на „Zombieland“ и макар да намираме филма за доста приятен представител на жанра (особено за времето си), нямаше по никакъв начин да отбележим или дори осъзнаем този факт, ако през изминалото десетилетие не бяхме отразявали непрестанните слухове и опити за създаване на продължение. Общо взето, говори се за „Zombieland 2“ от момента, в който първият филм излезе на екран през октомври 2009, но въпреки желанието на Sony и на режисьора Рубин Флейшър, нещо все не се получава (включително и опитът за ТВ сериал).

Сега обаче, покрай премиерата на „Дедпул 2“, сценаристите на оригинала (както и на двата филма за The Merc with a Mouth) Рет Рийз и Пол Уърник обявиха, че не само плановете за „Zombieland 2“ не са обречени, но има и шанс за премиера през октомври 2019, по случай 10-годишнината на оригинала. И за да има какъвто и да е интерес за феновете, очаква се оригиналните актьори да се завърнат. За забравилите, това са Джеси Айзенбърг, Ема Стоун, Уди Харелсън и Абигейл Бреслин и би било наистина чудесно да ги видим отново в ролите им, особено първите двама, които през последните години доста промениха кариерите си, особено Стоун.

Ето какво казва Пол Уърник:

Наближава 10-годишнината на „Zombieland“. Той излезе през октомври 2009. Не знам какво се подарява по принцип за десетата годишнина, но може да се окаже „Zombieland 2“… Надяваме се снимките да са в началото на 2019, а премиерата през октомври 2019. С оригиналните актьори, между другото… Имаме информация, която обаче не можем да споделим в момента. Ще кажем само на феновете, които се надяват на „Zombieland 2“, че ще изпълним желанието им много, много скоро.

Както споменахме, през годините „Zombieland 2“ премина през доста варианти, така че сега съвсем не сме сигурни кой е авторът на сценария или поне на последния му засега вариант (Рийз и Уърник са изпълнителни продуценти и консултанти), нито пък дали Рубин Флейшър ще се завърне като режисьор, след като приключи работа по „Venom“. Не сме никак сигурни, че все още има и фенове, които чакат това закъсняло продължение, каквото и да казва Уърник, но ако проектът не се разпадне отново и вземат, че ни изненадат с някой приятен трейлър, може и да се намерят зрители.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *