Уди Харелсън в компанията на група креационисти
Уди Харелсън в компанията на група креационисти

Вече сме писали за евентуалното и спрягано от години продължение на зомби хита „Zombieland“ (тук ще откриете ревю за хорър комедията на Рубин Флайшър), но проектът е в упорит застой и засега сме позагубили надежда дали и кога ще го видим реализиран. Все пак, отбелязваме един полу-слух, че може би през август снимките на филма ще започнат в Атланта. Не бързайте да се вълнувате от тази умерено съмнителна новина, тъй като още нищо не е потвърдено.

Интересното е, че основният състав на „Zombieland“ е от имена, които успяха през последните години бая да се издигнат в холивудската актьорска йерархия – особено Джеси Айзенбърг и Ема Стоун. Надяваме се, че ако втората част се случи, към тях двамата ще се присъединят и другите две звезди от оригинала (Уди Харелсън и Абигейл Бреслин), за да получим пълноценна доза пост-апокалиптично забавление в компанията на персонажи, които смятаме за симпатични, забавни и чудесно изиграни…

Припомняме, че „Zombieland“ беше планиран и за ТВ-сериал, но пилотният епизод се оказа толкова слаб и неуспешен, че идеята моментално беше спряна и заслужено потъна в забвение. Дано оттук насетне няма повече провали във франчайза и час по-скоро да видим нещо качествено на екран.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments