I just blue myself for the first time in five years.

Огромни фенове сме на „Arrested Development“ („Развитие в застой“), „полу-оригиналния“ сериал на Netflix (първите три сезона се въртяха по Fox от 2003 до 2006 година, а сезон 4 Netflix пуснаха през 2013) и бяхме изключително доволни от новината, че ще има нов, пети сезон, но не смеехме много да се радваме, имайки предвид колко години чакахме за предишния. Сега обаче получаваме просто прекрасна за всички фенове на сериала на Мич Хъруиц новина – не само че по-долу можете да видите първия трейлър на сезон 5, но вече е ясна и премиерната дата. И за да е пълно нашето щастие, тя е след броени седмици – на 29 май.

Всички членове на семейство Блут се завръщат, така че ще видим Джейсън Бейтман, Уил Арнет, Джефри Тамбор, Майкъл Сера, Джесика Уолтър, Тони Хейл, Порша ди Роси, Дейвид Крос и Алия Шоукът отново заедно на екран. А сега, без повече излишно размотаване, вижте ги в трейлъра, който обещава нови проблеми за семейство Блут.

https://www.youtube.com/watch?v=gXg2_yExgVY

Well, that didn’t last long… Чак след като гледахме трейлъра, разбрахме колко много ни е липсвал „Arrested Development“ всъщност. Просто нямаме търпение за това „ново ново начало“!

Ако вие обаче не можете да чакате до 29 май, искате да си припомните какво се случи последно или просто искате да загреете за предстоящите епизоди, преди няколко дни се появи своеобразен ремикс на сезон 4. Както феновете знаят, той беше структуриран доста по-различно от старите три сезона и не всички бяха доволни от новия подход. Ако и вие сте били от разочарованите, не пропускайте премонтирания сезон 4, който Хъруиц и екипът му са подготвили в стила и хронологията на оригиналните епизоди, донякъде като тийзър за предстоящия сезон 5.

Засега нямаме много подробности за сюжета на новите епизоди и от трейлъра не става ясно, но по последната информация от Хъруиц и Бейтман, поредните драми на семейство Блут може да се заформят около убийство. Ето какво сподели Джейсън Бейтман миналата година:

Гръбнакът на историята е смъртта на героинята на Лайза Минели, малко като криминална история, кой може да е убиецът, кой може да е замесен. Това е нещо като централна нишка, около която Хъруиц заплита всички усложнения, които умее толкова добре.

Шоурънър на „Arrested Development“ („Развитие в застой“) все още е създателят Мич Хъруиц, а в главните роли са Джейсън Бейтман, Уил Арнет, Джефри Тамбор, Майкъл Сера, Джесика Уолтър, Тони Хейл, Порша ди Роси, Дейвид Крос и Алия Шоукът.

Премиерата на пети сезон е 29 май по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *