MV5BYjgzMTg1MDUtYTFiZC00MDczLWFiMWQtODljZDY2ZThmZTY0XkEyXkFqcGdeQXVyNDg2MjUxNjM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,740_AL_

Annapurna Pictures представиха нов трейлър на очертаващия се като един от „най-оригиналните филми на лятото“ „Sorry to Bother You“ на рапъра Буутс Райли, който прави режисьорския си и сценарен дебют. Определяната като „insane“ фентъзи комедия беше представена на няколко големи фестивала, на които впечатли критиката, но сега ѝ предстои да бъде оценена от, както чуваме, реагиращата далеч по-остро обикновена публика в национален мащаб. Именно във връзка с наближаването на премиерната дата получаваме и този нов трейлър, който доста добре илюстрира любопитната концепция.

Припомняме, че действието на „Sorry to Bother You“ се развива в алтернативна версия на Окланд в наши дни и следва работещия в телемаркетинга Касиус Грийн (Лакийт Станфийд) – 30-годишен чернокож мъж с проблеми със самочувствието, който открива, че притежава невероятна способност да продава. Изведнъж той се изкачва в йерархията на фирмата, която предлага ужасни продукти и услуги. Възходът в кариерата на Касиус се оказва проблем за отношенията му с брилянтната му приятелка Детройт (Теса Томпсън) – художник, която върти рекламни табели и тайно членува в колектив на име „Ляво око“, работещ в стила на Банкси. Но нещата стават наистина сложни, когато Касиус се запознава с извънредно неприятния, смъркащ кокаин, организиращ оргии, непоправимо оптимистичен директор на компанията Стив Лифт (Арми Хамър).

Добре, това вече е вторият ни трейлър и можем да кажем, че „Sorry to Bother You“ ни изглежда любопитно, с една-две смахнати хрумки, но чак „insane“? Но хора, които са го гледали, ни уверяват, че нито синопсисът, нито трейлърът, нито знанието, че става дума за фентъзи и фантастика, не могат да ни подготвят изцяло за филма. В този ред на мисли, Буутс Райли споделя:

Исках да ангажирам хората с филма по различен начин и да не могат да предвидят какво точно ще се случи, точно както е в живота – да ги държа в напрежение. Има неща в този филм, направени така както „не трябва да се правят“.

Прекрасно. Дано наистина не става дума за поредното творческо изхвърляне без особено покритие. Адски много се надяваме критиците да са прави – страшно много ни се гледа подобен филм, дори и да намираме част от социалните му, политически и културни идеи за силно преувеличени. И дано някой се излъже да го покаже на голям екран у нас.

В добавка вижте няколко character постери.

sorry_to_bother_you_ver4_xlg sorry_to_bother_you_ver5_xlg sorry_to_bother_you_ver3_xlg sorry_to_bother_you_ver2_xlg sorry_to_bother_you_ver8_xlg sorry_to_bother_you_ver7_xlg sorry_to_bother_you_ver6_xlg sorry_to_bother_you_ver9_xlg sorry_to_bother_you_ver10_xlg

Режисьор и сценарист на „Sorry to Bother You“ е Буутс Райли, а в ролите ще видим Лакийт Станфийд, Теса Томпсън, Арми Хамър, Тери Крюс, Стивън Юн, Омари Хардуик, Джермейн Фаулър, Дейвид Крос, Патън Осуалд, Дани Глоувър и други.

Филмът стартира щатския си показ от 6 юли в ограничен брой киносалони, а от 13 вече ще е в цялата страна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Изглежда свежарско :). Също, трейлърчето е монтирано много добре.