Деветият филм на Куентин Тарантино „Once Upon a Time in Hollywood“ е един от най-вълнуващите и очакваните ни филми от доста време насам. Следим развитието на проекта с огромен интерес и отразяваме всяка новина около него, дали детайли около сюжета или кастинг новини. Както знаете, кастът на филма вече се заформя като един от най-впечатляващите в портфолиото на Тарантино, който винаги е бил повече от изключителен в събирането на много страхотни актьори във филмите си. Вече официално потвърдено е, че тук ще вземат участие Леонардо ДиКаприо, Брад Пит, Марго Роби, Бърт Рейнолдс, както и редовните колаборатори на Тарантино Кърт Ръсел, Тим Рот и Майкъл Медсен. Сега към този убийствен екип се добавят още две изключителни имена – Тимъти Олифант и Робърт Ричардсън.

Според Deadline Тимъти Олифант преговаря за главна роля, която все още не е обявена. Олифант е добре познат на телевизионната публика от много добре приетите „Deadwood“ и особено „Justified“, за ролята в който беше номиниран за „Еми”. В момента той дели Netflix-екрана с Дрю Баримор в черната комедия „Santa Clarita Diet“. За незапознатите с работата му ще кажем, че Олифант е не просто много талантлив, но и изключително харизматичен актьор с голямо екранно присъствие и нямаме съмнение, че няма да отстъпи по никакъв начин на по-известните си колеги.

робърт ричардсън
Робърт Ричардсън

Другото прекрасно допълнение към екипа на „Once Upon a Time in Hollywood“ е операторът Робърт Ричардсън. С вече три награди „Оскар” в колекцията си (за „JFK“, „Изобретението на Хюго“ и „Авиаторът“) и три номинации за последните си три колаборации с Тарантино („Омразната осморка“, „Джанго без окови“ и „Гадни копилета“), Ричардсън е поредната причина да нямаме търпение да видим деветия филм на Тарантино. Малкото часовниче в главата също така ни подсказва да се радваме, докато е време, тъй като засега поне Тарантино все още не се е отметнал от обещанието си, че ще режисира само 10 филма в живота си, след което ще се пенсионира.

Once Upon a Time in Hollywood“ ще разкаже история за Холивуд през 1969 г., когато е пикът на хипи-културата, но и серията убийства, извършени от последователите на Чарлс Менсън. ДиКаприо и Пит играят телевизионен актьор и неговия дубльор, които се борят за успех в Холивуд. Самият Куентин Тарантино казва, че е най-близкото нещо до „Криминале”, което той е правил, заради което очакваме преплитащи се няколко истории, неконвенционална времева линия и различни гледни точки.

Снимките ще започнат през юни тази година, а премиерата се очаква на 9 август 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *