С напредване на времето излизат наяве все повече подробности около предстоящия, девети (вероятно предпоследен) филм на Куентин Тарантино, представляващ „поглед ала „Криминале“ към историята на Лос Анджелис от края на 60-те години на ХХ в.“. Съвсем скоро разбрахме, че Леонардо ДиКаприо е първият от поредица доста големи и интересни актьори (сред които Брад Пит, Марго Роби, Том Круз и Ал Пачино), който официално се присъединява към филма, а сега научаваме и малко повече за героя му.

Информацията за това идва от Deadline и Майк Флеминг и е нахвърляна сякаш по между другото в материал за сексуалния тормоз в Холивуд и неравенството в заплащането на Марк Уолбърг и Мишел Уилямс за наложените заради смяната на Кевин Спейси с Кристофър Плъмър допълнителни снимки на „Всички пари на света“. Тя гласи:

ДиКаприо влиза в ролята на актьор, който е имал собствено телевизионно уестърн шоу „Bounty Law“, което се е излъчвало от 1958 до 1963 година. Опитът му да направи преход към киното не успява и през 1969 – действието на филма се развива в апогея на хипи движението в Холивуд – той гостува в шоутата на други хора, докато планира да замине за Италия, която се е превърнала в лоното на нискобюджетни уестърни.

Това се връзва с предишната информация, че във фокуса на филма е телевизионен актьор, който има един хитов сериал и сега се опитва да пробие в киното. Знаем още, че този актьор има партньор (и негов дубльор), който също опитва да пробие в киното и се чудим кой се цани за тази роля – Брад Пит или Том Круз. А може би някой съвсем различен. Предстои да разберем.

Припомняме, че премиерата на „#9“ е насрочена за 9 август, 2019 по повод 50-годишнината от петорното убийство в дома на Роман Полански и Шарън Тейт от последователите на Чарлс Менсън (събитието служи за фон на цялата история).  Снимките на филма се очаква да стартират през лятото. Междувременно Куентин Тарантино подготвя и проект от вселената на „Star Trek.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Е уж девети вероятно последен, пък подготвя и още един от вселената на стар трек.
    Понякога говорите като самия Тарантино…..