Невероятен фурор предизвика Тимъти Шаламе със силните си изпълнения в „Призови ме с твоето име” и „Lady Bird”, а тепърва предстои да го видим при Уди Алън и в „Hot Summer Nights“. Освен, че спечели женските (и доста мъжки) сърца, Шаламе доказа, че има и сериозен актьорски потенциал, който очаквахме да се разгърне в някоя по-сериозна драма. Това може би ще се случи в „Beautiful Boy” на Феликс ван Грьонинген, чийто„The Broken Circle Breakdown” доста харесваме. Вчера дебютира първия трейлър, така че ви предлагаме да се запознаете с историята и да го видите, след което ще добавим още няколко неща.

Филмът е базиран по книгите„Beautiful Boy: A Father’s Journey Through His Son’s Addiction” на Дейвид Шеф и „Tweak: Growing Up on Methamphetamine” на сина му Ник Шеф и разказва за борбата на семейство със зависимостта на сина им към наркотиците и последвалото дългогодишно лечение с метадон. Вижте първия трейлър:

Твърде кратко е тийзърчето наистина, но все пак става ясно, че тук ще има сериозни изпълнения и амбиция за награди. Както споменахме по-горе доста харесваме Грьонинген и ни се струва перфектен избор за подобна история, в която най-вероятно ще видим сложна комбинация от емоция, хумор и трудни семейни взаимоотношения. Сигурни сме, че и актьорсЕто какво сподели бащата Дейвид Шеп в интервю с Опра:

Когато това удари семейството ни, подобно на много други в страната, не бях наивен за наркотиците, бях взимал като хлапе, но все пак си помислих, както много от нас, това никога не може да се случи на семейството ни. И когато се случи, бяхме хванати неподготвени. Бяхме съкрушени и аз осъзнах, че това е нещо, за което трябва да говорим. Прозрях силата на това да разкажеш подобна история, защото това отваря врата към други хора. Дава им позволение да говорят за проблема.

beautiful-boy-film-chalamet-carell

Звучи обещаващо и задължително ще дадем шанс на филма, още повече, че скоро не сме гледали по-съвременен поглед към проблема със зависимостта към наркотиците. Любопитно е да уточним, че по филма се работи вече близо десет години, като първоначално Paramount Pictures щяха да продуцират, заедно с Plan B, а Камерън Кроу беше изготвил сценарий по книгите. След това обаче проектът премина в ръцете на Грьонинген, а Люк Дейвис („Lion”) пое ангажимента за нов сценария.

Amazon ще пуснат филма в разпространение на 12 октомври, а ние ви предлагаме две видеа, в случай, че ви е любопитна действителната история на семейството и посланието, което имат да споделят със света.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdiDutNYZ80

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *