16-Jeff-Goldblum.w1200.h630

Не останахме никак очаровани от първите реклами на големия режисьорски дебют на Дрю Пиърс („Железният човек 3”) „Хотел Артемида“, но продължаваме да следим филма, както вече казахме, най-вече заради любовта ни към актьорите, начело с Джеф ГолдблумДжоди Фостър и София Бутела, колоритните им образи и заради любопитството ни да видим как ще се представи Дрю Пиърс в новото поприще. Ще демонстрира ли някакъв съществен режисьорски талант или ще остане поредния „wannabe”.

Припомняме, че действието на „Hotel Artemis“ се развива в близко бъдеще в раздирания от бунтове Лос Анджелис. В центъра на историята е Сестрата (Джоди Фостър), която е начело на тайна „members only“ болница за престъпници, наречена „Hotel Artemis“. Болницата е „свято“ място и се ръководи от взаимното доверие и няколко правила (без оръжия, без убийства и други подобни), които обаче са нарушени, когато един от пациентите внася изключително скъп предмет и безскрупулен криминален бос се опитва да се добере до него по всички възможни начини.

Вижте новия нецензуриран трейлър, а веднага след него ще откриете и дебютиралия преди няколко дни първи клип.

Зачудихме се гласно дали филмът ще излезе в нашите кина и получихме следния „it’s funny ‘cause it’s true” болезнен отговор: „трябва да излезе, ще бъде хит, защото изглежда ужасно тъпо“. След това се поровихме и видяхме, че филмът има български разпространител в лицето на BS Films/Лента. Колко подходящо, BS Films за BS филм. Понякога се чудим хората избрали си името BS Films, знаят ли за какво се използва съкращението BS в англоговорящия свят.

Вижте и доста грозничкия официален постер.

hotel-artemis-poster

Режисьор и сценарист на „Хотел Артемида“ („Hotel Artemis“) е Дрю Пиърс („Железният човек 3”), а в ролите са Джоди Фостър, Джеф Голдблум, Стърлинг К. Браун, София Бутела, Джени Слейт, Чарли Дей, Закъри Куинто, Брайън Тайрий Хенри, Еван Джоунс, Дейв Батиста и др.

Щатската премиера е 8 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Хотел „Континентал“ във вариант на болница? Ай, стига, бре! Много „оригиналДЪ“!

  2. „Понякога се чудим хората избрали си името BS Films, знаят ли за какво се използва съкращението BS в англоговорящия свят.“ 😀

  3. Страхотен начин компанията ни да бъде засегната, стана ми приятно в съботата! Моля имайте предвид, че Bs films вече няма, казваме се „Лента“, ако това по някакъв начин променя разпространяваните филми. Колкото до каталога – лицензите са групови и получаваме около 60 заглавия годишно. Няма как всяко да е шедьовър 🙂

    1. Колко филми на „лента“ вкарвате годишно? 😀
      Не се засягай за BS Films, това е шега. В ARS Digital са по-зле. 🙂 🙂