Джим Кери потвърден за „Kick-Ass 2”

Поредната закъсняла новина, но този път обвиняваме дългия, празничен уикенд, който малко развали работната дисциплина в редиците ни. Но пък така, като не избързахме да представим слуховете, имахме време да получим официално потвърждение – Джим Кери действително ще играе The Colonel в „Kick-Ass 2”.

Първо се разнесоха слухове, че Кери е получил предложение да участва в продължението, и тези слухове бяха потвърдени миналия понеделник от следното не особено загадъчно изказване на режисьора Джеф Уадлоу от неговия tweeter акаунт:

„6 days till we start shooting… and we officially have our Colonel. Alrighty f’n then.“

Не е трудно за разкодиране, ако сте гледали „Ейс Вентура”. А ако не сте, доверете ни се, за Джим Кери става дума. Разбира се, това подмятане не може да се счита за официално потвърждение, затова създателят на „Kick-Ass” вселената, Марк Милър побърза да пусне следното изказване (тук в съкратен вариант) на официалния си форум:

„Матю Вон, Джеф Уадлоу и аз се чухме с Джим преди няколко седмици и нямахме търпение да разкажем за това, защото енергията, с която Джим ще играе Colonel Stars, ме вълнува колкото Ник Кейдж и Big Daddy… Ник е много добър приятел с Джим Кери и не е тайна колко е харесал първия филм… Така че неофициално говорим за това от две години. Не бяхме сигурни какво ще играе Джим в продължението, но целият екип го обожава, а аз съм му фен откакто го гледах за първи път… Нямам търпение да видя какво ще направи, когато включим камерите.”

Звучи малко сякаш ще го пуснат на снимачната площадка и да става каквото ще. Но снимките вече са започнали и камерите работят, така че скоро ще се чуе.

Честно казано, вярваме повече на някакъв си туийт, подметнат от режисьора и без действително да се споменава името на Кери, отколкото на Марк Милър, който направо умира да обърква и лъже феновете си. Но в случая и Уадлоу и Милър потвърждават чудесна новина, така че нямаме повод за притеснение.

Ще ви държим в течение и с останалите кастинг новини, а скоро очакваме и първи кадър от снимачната площадка. Не се знае, може и да е на Полковника.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *