През десетината дни, откакто видяхме отличния втори трейлър на „Мисията невъзможна: Разпад“, получихме не само поредица плакати със звездите на филма – Том Круз, разбира се, Хенри Кавил, Ребека Фъргюсън, Саймън Пег, Винг Реймс, Алек Болдуин, Анджела Басет, Шон Харис и Ванеса Кърби, но и нов международен трейлър, който можете да видите по-долу с български субтитри. Като цяло трейлърът включва доста от вече виждани в предишните реклами кадри, но тук-там има и нови, а и е монтиран доста различно, така че сметнахме за нужно да ви го представим.

Също така, „Мисията невъзможна: Разпад“ се очертава като един от най-добрите летни кинохитове тази година – и със сигурност един от най-очакваните, така че възнамеряваме да не пропускаме отразяването на нищо важно от рекламната му кампания, която до този момент включва още няколко тийзъра и Super Bowl спота и първия, също качествен трейлър.

My man goes… or no one goes.

Не сме сигурни дали вече сме правили този коментар, но имайки предвид какви и колко каскади прави, Том Круз да се радва, че равносметката е само един счупен глезен.

Като че ли вече сме споменавали колко ни дразни, когато създателите на иначе качествен и добре монтиран трейлър използват някоя неподходяща хип-хоп песен вместо качествен филмов „score“ – напоследък е ужасно често явление и понякога крайният резултат е направо плачевен. Според нас и тази реклама щеше да е значително по-добра, ако музиката беше нещо по-близо до предишния трейлър например, но трябва да признаем, че дори и с песен, която намираме за неподходяща, това, което виждаме, определено ни радва.

И като стана дума за радващи окото рекламни материали на „Мисията невъзможна: Разпад“, ето ги и character плакатите, които представят главните герои, включително големия злодей и основния антагонист (поне засега, на ниво трейлъри, това определено са две различни лица, едно от които е на любимия ни Хенри Кавил).

плакат mission_impossible__fallout_ver6_xlg mission_impossible__fallout_ver7_xlg mission_impossible__fallout_ver8_xlg mission_impossible__fallout_ver9_xlg mission_impossible__fallout_ver10_xlg mission_impossible__fallout_ver11_xlg mission_impossible__fallout_ver12_xlg mission_impossible__fallout_ver13_xlg

Режисьор и сценарист на „Мисията невъзможна: Разпад“ („Mission: Impossible – Fallout“) е Кристофър МакКуори („Обичайните заподозрени“, „Джак Ричър“, „Мисията невъзможна: Престъпна нация”), а в ролите са Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Алек Болдуин, Хенри Кавил, Мишел Монахан, Шон Харис, Анджела Басет, Ванеса Кърби и др.

Премиерата е 27 юли 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Как само тази екшън поредица остана читава през годините?
    Дали щото Том Круз е все още „млад“?
    Умирай трудно стигна дъното, Терминатор не ми се говори, дано не изкопаят Ченгето от Бевърли хилс и Смъртоносно оръжие.
    Ай хев бед филинг за Предатора,

    1. @Riddick: Не забравяй, че ще има и нов Рамбо, пък за новия Терминатор съм неутрален, въпреки имената на Камерън и дядо Арни. А относно Том Круз – прави се на ранния Джеки с тия каскади и счупени кокали, но именно той е двигателя на тази поредица, за да я държи на висота сред останалите.