MIF

What are you waiting for?!

Летният киносезон официално започна и с наближаването на още предстоящи блокбастъри Paramount Pictures държат да ни напомнят за тяхното хитово предложение, което се очаква на в края на юли месец – „Мисията невъзможна: Разпад“ („Mission: Impossible – Fallout“). Вече видяхме няколко качествени реклами, сред които задължителните плакат, снимки и първия трейлър, а сега получаваме нов експлозивен (извинете ни за клишето, но за „MI:6“ определено работи) трейлър и нови плакати, които не ни грабват кой знае колко, но пък служат да напомнят на феновете, че звездата на поредицата Том Круз отново е в компанията на доста известни актьори. Вижте трейлъра, а по-долу ще откриете и плакатите.

You use a scalpel. I prefer a hammer…

Този път ще си спестим обясненията, че сме фенове на франчайза и особено на „Мисията невъзможна: Престъпна нация“, вече достатъчно сме писали и говорили по темата. Вместо това ни се иска да обърнем малко повече внимание на актьорите и най-вече на Ребека Фъргюсън и Хенри Кавил, защото са ни любимци. Хенри изглежда просто перфектно в ролята на „чука“ на Анджела Басет, а завръщането на Ребека е адски добро решение за поредицата, която досега не уважаваше особено женските персонажи и обичаше да ги сменя по-често и от самите мисии – тя беше чудесна в предишния филм и щеше да е голяма загуба, ако беше захвърлена с лека ръка. Същото може да се каже и за режисьора Кристофър МакКуори, който, както знаете, се завръща зад камерата на това директно продължение.

Все още нямаме кой знае колко информация за сюжета на „Мисията невъзможна: Разпад“, но знаем, че добрите намерения, които винаги са били основна движеща сила на Итън Хънт (Круз), се завръщат, за да го преследват. След провала на важна мисия, която поставя света под ядрена заплаха, той и екипът му влизат в смъртоносна надпревара с времето, за да предотвратят кризата.

8579579d28e15edcd5a276dc1569c001

missionposter

Режисьор и сценарист на „Мисията невъзможна: Разпад“ („Mission: Impossible – Fallout“) е Кристофър МакКуори („Обичайните заподозрени“, „Джак Ричър“, „Мисията невъзможна: Престъпна нация”), а в ролите са Том Круз, Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Алек Болдуин, Хенри Кавил, Мишел Монахан, Шон Харис, Анджела Басет, Ванеса Кърби и др.

Премиерата е 27 юли 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Засега ми изглежда доста прилично. Дано и крайният резултат да е стабилен.

  2. Животинче си е Кавил, няма какво да си говорим. Наистина ролята му приляга 🙂

  3. Гурманското изживяване в киното това лято – трейлърът не толкова показва, а по-скоро обещава. Все едно Том Круз хвърля ръкавицата и ни предизвиква да НЕ си купим билети …Ние естествено – ще си купим 🙂 We can hardly wait ….this motherfucker !
    Фъргюсън миналия път беше …wow ….We are quite happy to see her again.
    Oh….the wait ….