This will be something dangerous… and very exciting.

Има няколко причини да искаме да гледаме heist трилъра „American Animals“ – положителните ревюта от премиерата му на фестивала в Сънданс тази зима, комбинацията от действителна история и художествена измислица, актьорският екип, който включва Евън Питърс и Бари Кьоуън (или както се произнася името му на български, ирландските понякога ни хвърлят в шок, но ако се чудите, става дума за Barry Keoghan), който беше просто страхотен в „The Killing of a Sacred Deer“, яркият плакат и доста приятният първи трейлър, които може да видите по-долу.

Но трябва да признаем, че първото, което ни привлече към „American Animals“, е името на режисьора Барт Лейтън, чийто документален филм „The Imposter“ намираме за изключително любопитен. Въпреки че сега се е прехвърлил към игралното кино, Лейтън явно не може – и не иска – да избяга от корените си в документалистиката, защото филмът не само е вдъхновен от истинската история на четирима приятели, които планират дързък обир, но и действителните личности имат нетипични появи на екрана.

This is not based on a true story. This happened. Както казахме, чуваме доста добри отзиви от фестивалната премиера на „American Animals“, особено за актьорските изпълнения, които правят впечатление и в самия трейлър. С две думи, всичко, което виждаме и четем на този етап, ни изглежда много обещаващо и с удоволствие ще хвърлим едно око на филма, ако ни се удаде този шанс. Вижте и яркия плакат, който ни се струва особено подходящ за трилъра, както и официалния синопсис.

Необикновената и вълнуваща история на четирима приятели, които заменят скучния живот за дързък опит да изпълнят един от най-безумните обири в американската история. Но не всичко е каквото изглежда на пръв поглед и по време на обира, докато събитията се представят през гледната точка на всеки един от участниците, те започват да се чудят дали желанието им да добавят малко вълнение и смисъл в живота не е просто заблуден опит да се докопат до американската мечта.

плакат

Режисьор на „American Animals“ е Барт Лейтън, а в главните роли са Евън Питърс, Бари Кьоуън, Блейк Дженър, Джаред Ейбрахамсън, Ан Дауд, Удо Киър и други.

Премиерата е 1 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Доста приятно изглежда. Ето това ще е готино на кино, а не разни бледи изтърканийки като Ocean’s 8.