Texas Killing Fields

Трудно е да си обясним един от шантавите факти на щатската действителност – там ли стават най-много убийства/самоубийства/смъртни случаи на глава от населението или просто американците са пристрастени към филми, посветени на подобни теми?

Сега, в случая нямаме нищо против поради една причина и половина – много, ама много ще се радваме да видим Джефри Дийн Морган в ролята на ченге по петите на неизвестните „лоши”. „Половинката” е Сам Уортингтън, който ще допълва дуета разследващи полицаи, нейде в Тексаския регион. Нямаме нищо против момчето – просто нека да му дадат свястна роля в добър филм – и ще му отдадем заслуженото! ‘Щото все пак Камеръновата му авантюра е плъзгане по допирателната; Сам притежава потенциал – като го разгърне, ще го броим и него за „положителна причина”.

http://www.youtube.com/watch?v=2rmzw0YBpWs

Е, какво ви казахме? Отново сериен убиец, отново малък град в Тексас, продължителност на напояването с кръв и кости на полетата в околността – оттам и името на филма „Texas Killing Fields”. Освен местното ченге и пратения от Ню Йорк помощник, в различни роли ще видим още Джесика Частейн, Клои Мориц, Стивън Греъм и Джейсън Кларк.

Определено от кадрите лъха напрежение, дано и актьорските постижения са на висота, за сметка на не-много-ентусиазиращия кратък синопсис. Филмът е дебютен за Ейми Канан Ман, която не е никак случаен човек, ами е дъщеря на Майкъл Ман, и дори е била режисьор на втория екип в култовия „Жега”. Което ще рече – бъдете спокойни, дами и господа, it runs in the family! Или по-скоро ще видим дали крушата е паднала където трябва, предаден ли е семейният занаят и ще се гордее ли таткото със своето момиче.

Филмът е заснет в Луизиана в началото на миналата година, ще бъде показан във Венеция и се очаква много ограничено разпространение от 7 октомври в определени кина в САЩ.

Texas Killing Fields

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments