Джеймс Гандолфини

Неочаквано, на 51-годишна възраст почина Джеймс Гандолфини. Актьорът добил световна популярност с ролята си на Тони Сопрано (за която спечели награди „Еми” и „Златен глобус”), в смятания за един от най-добрите телевизионни сериали на всички времена „Семейство Сопрано” , е бил на почивка в Рим когато се е случила трагедията, а като най-вероятна причина за кончината му се посочва инфаркт.

Освен със „Семейство Сопрано”, част от ролите, с които Гандолфини ще остане в спомените на феновете са „Истински романс”, „Пределна скорост”, „Аленият прилив”, „Игра на пари”, „In the Loop”, „Ударът „Пелам 123”: Отвличане в метрото”, „Където бродят дивите неща” и страхотния „Killing Them Softly” – последният филм, в който лично ние го гледахме.

Поклон пред паметта му!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Сопрано ми е любимия сериал, а Гандолфини прави един от най-запомнящите се образи не само в тв, а и въобще!!! Страхотен е и в друг любим-Истински Романс! И в Killing them softly беше супер…. Много жалко, можеше да изиграе още много роли :((

  2. R.I.P. 🙁
    Твърде неочаквано. За мен Гандолфини е перфектен актьор, който умее да внася класа към всяка продукция, в която участва. Освен великия Сопрано, ще го запомня най-вече с убийственото си изпълнение в „Welcome to the Rileys“. Изключително способен актьор, за съжаление използван твърде малко за нуждите на холивуд.
    Последно гледах сразяващото му изпълнение в „Killing them Softly“, както и успешното му представяне в „The Incredible Burt Wonderstone“.
    Трудно намирам повече думи в момента.