Колкото и шокиращо да изглеждат нещата около подготвяния любим проект на Том ХардиFonzo”, никой не е очаквал нещо различно. Всички (не само върлите почитатели на актьора) са наясно, че Харди е способен на чудеса, за да се превърне в съответния образ, който е завладял съзнанието му в момента. Доказателства се откриват лесно – в социалните мрежи и конкретно в неговия Instagram-профил. Снимките на нетрадиционния гангстерски филм, посветен на затворническите години на Ал Капоне, текат в момента и благодарение на самия Харди имаме възможност да видим част от трансформацията (и физическа), която настъпва в него.

Сигурни сме, че независимо от предварителните проучвания, актьорът ще допълни и разшири персонажа по начин, който ще остане незабравим – вижте снимките!

fonzo - том харди том харди fonzo-hardy-img01-20180315 fonzo-hardy-img05-20180315 fonzo-hardy-20180315

На специалната „снимка в поза” компания на Харди в ролята на Капоне правят комедианта Нийл Бренан (в ролята на адвоката на прословутия Ал) и едната половинка от рап-дуета „Run the Jewels” – El-P. Не е излишно да се напомни, че сценарият на историята е сътворен от Джош Транк, който се е ангажирал и с режисирането й. Фокусът е върху Капоне, прекарал почти десетилетие в затвора, където нелекуваният сифилис се справя възможно най-безмилостно с един от най-бруталните ганстери на всички времена. Във филма ще участват още Линда Карделини, Мат Дилън, Кайл Маклоклан, Катрин Нардучи.

Алфонс Капоне е най-прочутият и страховит ганстер в американската история – безскрупулен бизнесмен и контрабандист, който управлява Чикаго с желязна хватка. На 47 години, след като прекарва почти десет от тях в затвора, прояденият от деменция мозък на Алфонс в комбинация със спомени от миналото връщат бруталната младост, изпълнена с насилие, в настоящето…

Все още няма яснота относно премиерната дата на филма, но при положение, че снимките все още не са приключили, реалистичният вариант би бил не 2018, а поне началото на 2019… Ще видим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *