Наоми Уотс

Ноа Баумбах е един от най-талантливите и ярки „гласове” на съвременното независимо американско кино и филмите му успяват да ни развълнуват дори и когато не са се получили съвсем като за „отличен”. Точно затова очакваме с интерес всичките му нови проекти, в това число и „While We’re Young”, който изследва проблемите на модерното семейството, амбицията, успеха и не на последно място възрастта и как тя влияе на начина ни на живот – тема, която неизбежно чувстваме все по-близка.

По-конкретно, „While We’re Young” разказва за попрехвърлилата златната възраст семейна двойка Джош (Бен Стилър) и Корнелия (Наоми Уотс), чиито предвидим и улегнал живот е разтърсен от срещата им с младите и енергични Джейми (Адам Драйвър) и Дарбу (Аманда Сейфрид).

Не хартия може да не звучи супер оригинално, но по всичко изглежда, че Баумбах е намерил правилния подход към темата, а и чуваме, че филмът предлага няколко сюжетни изненади. Трейлърите също изглеждат приятно и са забавни (тук може да си припомните първия), а и отзивите са доста положителни, така че нямаме притеснения. Освен това, както казахме в началото, филмите на Баумбах ни вълнуват дори и да имат някой друг недостатък, така че…

В допълнение, вижте един постер и няколко снимки.

плакат

Режисьор и сценарист на „While We’re Young” е Ноа Баумбах, а в ролите са Бен Стилър, Наоми Уотс, Адам Драйвър, Аманда Сейфрид, Чарлс Гродин, Адам Хоровиц, Брадли Корбет и други.

Премиерата е 27 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *