the meg
Основното меню…

Вчера споделихме с вас първия трейлър на научнофантастичния екшън трилър „The Meg“, който засега изглежда очаквано зле, но на който ще дадем шанс от носталгия към жанра, а и защото навремето книгата горе-долу ни беше допаднала. В новината ви показахме и един сравнително адекватен като дизайн постер, в който почти прозираше някакво остроумие. Сега е ред на също толкова необещаващ, но за сметка на това тиражиран като международен трейлър:

…а към него прибавяме и нов плакат – по-нагъл, по-преувеличен и още по-неоправдано дързък от допустимото:

плакат

Ясно е, че трябва да си кръгъл идиот, за да очакваш „The Meg“ да се окаже по-запомнящ се и апетитен филм от шедьовър като „Челюсти, да не говорим, че бъдещият океански хит заимства в маркетинга си и от кампанията на „Джурасик свят, но на този етап си мислим, че дори надцененият „Опасни води ще е в пъти по-смислен за гледане от екранизацията по Стийв Олтън. Иска ни се след време да си дадем сметка, че сме били преждевременно скептични и в края на краищата през лятото да видим нещо сравнително прилично, но в момента ни е трудно да сме с по-позитивна нагласа.

the-meg-20180411

Припомняме, че „The Meg“ е режисиран от Джон Търтълтауб („Чиракът на магьосника“), a в ролите ще съзрем етнически и полово вариететен състав: Джейсън Стейтъм, Ли Бинбин, Руби Роуз, Маси Ока, Клиф Къртис, Рейн Уилсън, Робърт Тайлър, Олафур Дари Олафсон, Джесика МакНейми, Уинстън Чао и др. Мегалодонът от Марианската падина ще заплува из застоялите и вмирисани на развалена риба кино заливи на 10 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Много ме кефи Руби Роуз, макар най – вероятно да бъде изядена.
    В резидент ивъл стана на пастет, ама така й се пада, като е хомо

  2. Който е гледал Family Guy, преди години в дин от сезоните Питър се изказ за два негови “проекта” “Bigger Jaws” и “Even Bigger Jaws”.