След поредица снимки (които по някаква причина решихме да отразим) Warner Bros. най-накрая представиха първия трейлър на „The Meg” – преседялата дълго в development hell екранизация на романа на Стив Олтън „Meg: A Novel of Deep Terror”, която в крайна сметка беше реализирана от режисьора Джон Търтълтауб с участието на Джейсън Стейтъм и Ли Бинбин.

Историята се завърта около оцеляла до ден днешен гигантска праисторическа акула (мегалодон), а в главната роля е Джейсън Стейтъм, така че би трябвало да ви е ясно какво може да очаквате от „The Meg”. В това отношение видяното в първия трейлър не изненадва по нито един параграф. Преди да го видите, искаме да споменем, че на официалния канал на Warner трейлърът е блокиран за нашата територия. И единствената причина, която ни хрумва, е, че от студиото искат колкото се може по-малко хора по света да видят с очите си колко е тъп филмът им.

https://www.youtube.com/watch?v=4Wa4hf3K-6U

Както се казва, всичко е ясно. Даже няма да се напъваме да коментираме. Само ще споменем, че ако „The Meg“ е PG-13, това ще е най-голямата тъпотия в историята, а sharksploitation поджанрът ни е предлагал доста болезнени заглавия. Ако не е, ще си помислим дали искаме да убием малко мозъчни клетки точно с този филм.

В допълнение вижте пълния синопсис, а веднага след него ще откриете и първия официален постер.

Дълбоководна подводница, част от международна програма за изследване, е нападната от гигантско създание, което сме смята за изчезнало, и сега лежи извън строя на океанското дъно, с хванат в капан екипаж. Противно на желанията на дъщеря му Суин (Ли Бинбин), китайският визионер и океанограф (Уинстън Чао) наема експерта в дълбочинни спасявания Джонас Тайлър (Джейсън Стейтъм) да избави екипажа на подводницата – и самия океан – от неудържимата заплаха: 22-метровата акула, известна като Мегалодон. Това, което никой не предполага, е, че преди години Тайлър вече се е срещал със същото ужасяващо създание. В екип със Суин, той трябва да се пребори със страховете си и да рискува собствения си живот, за да спаси всички, които са в капан на дъното… изправяйки се още веднъж лице в лице с най-големия и страшен хищник на всички времена.

плакат

Режисьор на „The Meg” е Джон Търтълтауб („Феномен”, „Инстинкт”, „Съкровището”), а в ролите са Джейсън Стейтъм, Ли Бинбин, Руби Роуз, Маси Ока, Клиф Къртис, Рейн Уилсън, Робърт Тайлър, Олафур Дари Олафсон, Джесика МакНейми, Уинстън Чао и други.

Новата премиерна дата на филма е 10 август 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Филмът е PG13 и изглежда много зле. Не виждам къде е отишъл бюджетът, който е репортнат за 150 млн и така се очертава като biggest flop of the year. Знам, че UZUMAKI е чел романът, затова очаквам неговото мнение 🙂 .. Помня как беше споменал за първата сцена от книгата, в която мегаладонът изяжда цял Т-Рекс, влязъл във водата..

  2. Ами… зле е положението, ама не сме и очаквали друго. 🙂 Романът е средняшки, но приятен за четене и е доволно кървав, докато филмът изглежда като разредено клише с ужасяващ хумор.

  3. След, Механикът: Възкресение, който съжалявах, че гледах….тук няма да повторя грешката си 🙂

    1. Това не е Механикът ще съжаляваш ,Невене 🙂