От доста време знаем, че се очаква „spin-off“ на „Бързи и яростни“, независимо дали някой го иска или не – Universal имат сметки за плащане и знаят, че по света има буквално милиони хора, които ще напълнят киносалоните за всичко с марката и от вселената на „Fast and Furious“. Героите на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм –  Люк Хобс и Декард Шоу, ще привличат феновете в новия филм, който като нищо ще се превърне в нова поредица (ужким оригиналната история за Доминик Торето и неговото „семейство“ ще завърши с десетия филм).

Трябва да признаем, че този „Бързи и яростни“ „spin-off“ никак не ни вълнува, но просто няма как да не отбележим развитието, което беше потвърдено от Entertainment Weekly – Дейвид Лийч ще е режисьор на филма, който се очаква по кината другия юли. Познат от предстоящия „Дедпул 2“ и „Атомна блондинка“, Лийч е работил и по „Джон Уик“ филмите, освен че от години работи по безброй холивудски екшън продукции (като каскадьор, координатор на каскади и режисьор на втори екип), преди да се пробва като съ-режисьор, а после и соло. Не бихме казали, че ни е някакъв кой знае какъв любимец, но очевидно му се получават нещата, така че може да не е най-лошият възможен избор.

Няма да коментираме изказванията на някои от оригиналните актьори от „Бързи и яростни“ по адрес на Скалата и планирания „spin-off“ – никак не ни вълнуват, дори и да не са просто своеобразна реклама и начин да се генерират жълти заглавия и „buzz“. За самия филм също нямаме какво повече да кажем на този етап – нямаме информация за сюжета (доколкото ще има такъв), нито кой още ще се присъедини към Джонсън и Стейтъм на екрана, знаем само, че автор на сценария е Крис Морган, който, като сценарист на шест от осемте „Бързи и яростни“ филма и предстоящия „Fast & Furious 9“, добре познава вселената. За съжаление, това не ни вдъхва особено доверие…

Засега премиерата на неозаглавения филм (доколкото знаем, „Hobbs And Shaw“, което се използва понякога, определено не е официално заглавие) е планирана за 26 юли 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *