Признаваме си, че съвсем бяхме забравили за „Лоши момчета 3“, дълго подготвяното продължение „Bad Boys For Life“, за което последно писахме лятото на 2016, когато ужким се готвеше с пълна сила. Както добре знаете, този проект съвсем изчезна от хоризонта и нищо не се чуваше години наред. Вместо това се заговори за spin-off сериал „L.A.’s Finest“, който дълго време пренебрегвахме, защото ни звучеше като да има почти толкова шансове, колкото и второто продължение. Но напоследък развитие действително има и най-накрая решихме да обърнем внимание поне на сериала, който от началното на годината постепенно започна да събира и актьорския си екип.

Всъщност е малко подвеждащо да го наричаме сериал, защото засега NBC са поръчали само пилот, чието качество ще предопредели съдбата на останалите епизоди (ние изпитваме сериозни съмнения, че ще си заслужава, но да видим). Това, което знаем на този етап, е, че главните героини се казват Сид Бърнет и Нанси МакКена – Габриел Юниън ще се завърне в ролята на Бърнет (от „Лоши момчета 2“), която обаче е напуснала DEA и започва нова работа като ченге в Лос Анджелис. Джесика Алба ще играе партньора ѝ МакКена, която е прекарала голяма част от живота си в армията (в Ирак и Афганистан предимно), но сега е детектив с две малки доведени деца.

Разбира се, двете героини имат съвсем различен стил на работа и живот, защото по NBC няма измъкване от овехтелите клишета (сериалът се описва като „action-packed, character-driven procedural“), но поне и двете актриси ще радват окото. Компания на екрана ще им прави Ърни Хъдсън в ролята на Джоузеф Бърнет, бащата на Сид и Маркъс, а зад кулисите са сценаристите и продуценти на „The Blacklist“ Брандън Марголис и Брандън Сониер, което не ни вдъхва никакви надежди, че ще видим нещо оригинално или интересно. Изпълнителни продуценти са Джери Брукхаймър, Дъг Белград, Джонатън Литман и КристиАн Рийд.

Това е всичко, което знаем за все още неозаглавения и доста несигурен сериал, но за сметка на това има леко раздвижване и на кинофронта. Точно когато си мислехме, че развитието съвсем е спряло, в края на януари научихме, че са избрани нови режисьори – Адил Ел Арби и Билал Фалах („Black“), които преди доста време се спрягаха и за „Ченгето от Бевърли Хилс 4“, за който също не се чува нищо от години. Също така, според последните слухове идеята е снимките да започнат този август (с Уил Смит и Мартин Лорънс в главните роли, ако случайно имате притеснения), но честно казано, докато не видим трейлър, не вярваме, че нещо се случи. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Това са толкова малоумни фими, че няма накъде. По добре да няма трети, защото ще бие по тъпотия и първите два взети заедно на квадрат…