Адил Ел Арби и Билал Фалах
Адил Ел Арби и Билал Фалах

Вече не си спомняме колко време го мъчат този проект. Разбира се, приказките за нов филм от поредицата се носят още от 1994 г, когато излезе „Ченгето от Бевърли Хилс 3”, но в последните години завръщането на Аксел Фоли изглеждаше почти сигурно. Първо имаше идея за телевизионен сериал, но там нещата не се получиха като хората и сниманият пилот така и не се излъчи. Това доведе до задвижването на нова филмова версия, начело на която застана Брет Ратнър, с когото Еди Мърфи работи по „Tower Heist”, и очакванията бяха, че Ченгето от Бевърли Хилс 4” ще излезе по кината тази година.

И тези планове бяха изоставени, но Paramount не се отказват (вие бихте ли?) и сега правят нов опит да осъществят проекта. Deadline съобщават, че дуото Адил Ел Арби и Билал Фалах, които наскоро спечелиха наградата за откритие (Discovery Award) на фестивала в Торонто за филма си „Black”, са били избрани от студиото, за да режисират четвъртия филм. Еди Мърфи и продуцентът Джери Брукхаймър били ужасно впечатлени от работата на двамата белгийци и искали да работят с тях, особено след като останали изненадани колко бил важен оригиналният филм за тях като кинотворци. Разбира се, не сме и очаквали друго.

Сценаристи (продължават да) са Джош Епълбаум и Андре Немец („Мисията невъзможна: Режим Фантом”, „Зрителна измама”, „Костенурките нинджа: На светло”), а по предварителна информация във филма Аксел Фоли ще се завърне към детройтските си корени. Надеждите на Paramount са, че „Ченгето от Бевърли Хилс 4” ще влезе в продукция в края на тази година или най-късно в началото на 2017-та. Ще поживеем и ще видим.

Междувременно Еди Мърфи, който напоследък съвсем изчезна от екран, ще се завърне с „Mr. Church” на Брус Бересфорд и този път смятаме, че имаме шанс за наистина добър филм, а не за някоя от болезнените брадви, в които се снимаше последните години.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Еди Мърфи Трагедията… една лицева гримаса и това е… без значение какво играе. Посредственост и тъга.

    1. Ти нормален ли си да говориш така за Еди Мърфи бе , кретен ?

  2. Много голям и готин артист! Отдавна чакам продължението но още не е факт! Дано скоро излезе на екран!