Зимните Олимпийски игри са в разгара си и (неочаквано?) Illumination и Pixar са избрали това време, за да представят реклами на предстоящите си анимации „Гринч“ („The Grinch“) и „Феноменалните 2“ („The Incredibles 2“). За новия спот с надареното със суперсили семейство ще трябва да почакаме до сряда, докато първият ни поглед към начумерения зелен сладур, който открадва Коледа, е вече тук (може би той е първи, за да не се разсърди още повече).

Гринч“ е вторият опит на Illumination да екранизират творба на доктор Сюс (Зюс или Зойс, както би трябвало да се произнася), след като не постигнаха желания успех с „Лоракс”. В случай, че не сте запознати с историята, „Гринч“ разказва за един зелен циничен сърдитко, който поема на мисия да открадне Коледата на Койчетата, но желанието му е променено от щедрия празничен дух на малко момиченце.

От този спот е трудно да преценим, но ни се струва, че „Гринч“ носи доста от визуалния стил на „Хортън” и „Лоракс”, но в същото време е по-близък до оригиналните илюстрации от романа на „How the Grinch Stole Christmas!“ на д-р Сюс. Какъвто и да е случаят обаче, ние сме на линия, тъй като сме почитатели на историята – дори харесваме игралния филм на Рон Хоуърд с Джим Кери – и ни е любопитно да видим какво се е получилото.

В добавка вижте и първия постер на филма.

плакат

Режисьори на „The Grinch“ са Скот Мойзър, Питър Канделанд, Яроу Чейни и Матю О‘Калахан, а сценарият е дело на Кен Даурио, Майкъл ЛеСур, Чинко Пол и Реймънд С. Перси, по романа на д-р Сюс. Ролята на Гринч озвучава Бенедикт Къмбърбач.

Премиерата е 9 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *