Warner Bros. представиха нов трейлър на вдъхновената от едноименната видео игра от 80-те, предстояща високобюджетна, „B-movie“, „creature feature“, екшън нелепица „Rampage: Унищожителите“, събираща отново дуото Дуейн Джонсън – Скалата и режисьорът на „Сан Андреас“ Брад Пейтън.

Филмът разказва за Дейвис – приматолог (Джонсън), който има специална връзка с невероятно интелигентна среброгърба горила на име Джордж, която след генетичен експеримент се превръща в гигантско бушуващо чудовище. Но това не е всичко, още няколко генетично модифицирани хищника се вихрят на свобода, сеейки разруха, и Дейвис се хвърля в центъра на битката не само за да „спаси света“, но да спаси и убийствения звяр, който някога е бил най-добрият му приятел…

Ако след първия трейлър сте си помислили, че „Rampage: Унищожителите“ няма как да стане по-абсурден, чакайте да видите новия. Разбира се, преувеличаваме лекичко за по-голям драматичен ефект, но е истина, че има един-два момента („Of course the wolf flays“), които наистина извеждат нещата на по-високо ниво на „ridiculousness“. За равновесие виждаме малко повече от връзката на Дейвис и притежаващия голямо сърце Джордж, която би трябвало да е „човешкият“ елемент във филма, който да ни накара да инвестираме емоционално.

Ох, хуморът упражнява дори по-голямо насилие над сетивата ни, отколкото „железният млат и кървавият топор“. Друго няма смисъл да коментираме. Както се казва, всичко е ясно. Надяваме се филмът да е поне малко развлекателен, какъвто (изненадващо) се оказа „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, където отново се подвизаваше Скалата. Тази година ще го гледаме в бая брадви…

Режисьор на „Rampage: Унищожителите“ („Rampage“) е Брад Пейтън („Сан Андреас“). В ролите са Дуейн Джонсън, Наоми Харис, Малин Акерман, Джефри Дийн Морган, Джо Манганело, Джейк Лейси, П. Дж. Бърн и др.

Премиерата е 20 април 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *