Тъй като в екипа ни има преобладаващо мнозинство в любовта и фенската страст към Стивън Кинг, някак го чувстваме като грях, че сме изостанали толкова сериозно с новините за „It: Chapter Two“. То и не е имало кой знае какви ъпдейти, но самият факт, че не сме споменавали филма, ни смущава. Чакаме със сдържано любопитство продължението на „То”, за който можете да прочетете ревю или да гледате специалния ни видео подкаст, посветен на новата екранизация с чудовищния клоун.

След огромния финансов успех на първата част, беше немислимо от Warner Bros. да не се задействат сериозно със снимките на „It: Chapter Two“ и както очаквахме, започнаха да излизат новини с имената на сериозни актьорски таланти, които ще се превъплътят в ролите на порасналите деца. Първото име е това на любимата ни Джесика Частейн, която според Variety е в преговори да влезе в ролята на Бевърли. Още през септември режисьорът Андрес Мушети сподели, че според него Частейн е чудесен избор за ролята.

Джесика е невероятна актриса и много добър приятел и ще се радвам да изиграе Бевърли. Тя много хареса филма и усещам, че планетите са се подредили както трябва, но все пак зависи от нас да го осъществим.

it-628

Както написахме и по-горе, ужасно харесваме Джесика Частейн и сме напълно съгласни с Мушети, че е отличен избор за ролята на Бевърли, така че няма какво да коментираме. Ще използваме случая само да уточним, че съвсем логично Бил Скарсгард ще се завърне като Пениуайз, което не знаем дали изобщо е необходимо да го допълваме. Щеше да е доста шокиращо да има толкова драстична промяна. Ще ви държим в течение, в случай, че други големи имена се присъединят към екипа.

Премиерата на „It: Chapter Two“ е 6 септември, 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Идрис Елба иска да играе негърчето. Но дали ще го вземат е отделен въпрос

    1. Даниел Калууя в последно е навсякъде, остава да го пробутат и в ролята на Майк.

  2. Най-неизненадващото кастинг решение в историята на жанровото кино.

  3. Аз си мислех ,, То “ ако беше с по-скъпия 3Д билет, щеше ли да мине 1 млрд. 🙂 И дали на 2-рата част ще заложат на 3Д, въпреки че не е от голямо значение

  4. Останалите герои си ги представям- Джейк Джиленхол, Джоузеф Гордън Левит, Джона Хил и защо не наистина Даниел Калилуя, който бая добре се справи в get out, да психяса едно хубаво и в тоя филм. Нещо Идрис Елба ми се вижда прекалено дърт за ролята.