„The Dark Knight Rises” - Батман 3

Премиерната дата е чак юли 2012, но Кристофър Нолан уважава феновете си – и феновете на Батман, разбира се, които вероятно са доста повече – и след като обяви, че той ще е режисьор на третия филм от новата поредица, сега споделя още малко подробности пред Hero Complex.

Най-важната е заглавието, затова без повече размотаване, представяме ви „The Dark Knight Rises”. Не е изненадващо, че Нолан (или продуцентите) отново са предпочели Черния рицар вместо Батман, имайки предвид колко пари им изкара продължението, но ние все пак се надявахме на нещо по-„прилепно”, защото така ни се струва, че първият филм е незаслужено пренебрегнат.

Сред останалите, по-интересни подробности е потвърждението че The Riddler, познат още като Питанката или Едуард Нигма, няма да участва във филма и съответно Джоузеф Гордън-Левит няма да го играе. The Riddler ни се струваше най-близо до стила на Нолан, но… греда. За сметка на това, друг от новите приятели на Нолан ще участва и това е Том Харди, но не се знае както кой или какво – слуховете за Killer Croc все още са си само слухове.

Нолан също така издирва и главната си актриса, но това не е нито изненадващо, нито интересно – всички знаем, че я търси. Въпросът е, че не се споменават никакви имена и засега поне няма информация каква ще е ролята. В мрачната вселена на Батман има няколко страхотни злодейки и нашите надежди са в тази посока.

И последната новина, свързана с филма е, че той няма да е 3D. За сметка на това отново ще се наслаждаваме на IMAX кадри. Може би дори в повечко епизоди… Стискаме палци този път да имаме шанс и ние да видим филма в този формат, но засега е прекалено рано да се каже. Всичко ще стане ясно, най-късно юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. В крайна сметка, какво ни интересува името, така или иначе Нолън вече се доказа, така че само да си настроим часовниците за премиерата!

    А за първият, 'пренебрегнат' филм, току виж му сменили заглавието – случвало се е в една далечна галактика… 😉 ;D