Както се казва – още не е започнала 2018, и вече ни заливат новини за 2019. Но какво би бил светът без вечното очакване на следващите… епизоди?! Дали ще е на филмови поредици от миналото (със сериозни 40 годишни традиции), или на следващ телевизионен сезон (#ТВеНовотоКино) – няма вече (голямо) значение за публиката, защото качествени (и не толкова) творби могат да бъдат открити навсякъде.

Идва време за четвъртия сезон на „Фарго” („Fargo“) – след уникалните близнаци на Юън Макгрегър и особено сатанинския образ, изграден от Дейвид Тюлис, който превзе предишния сезон, нямаме търпение да видим какво ще ни предложи този път Ноа Хоули. Макар миналата пролет FX за споделяха убеждението, че вероятно няма да има продължение, освен „ако не се появи идея, която е изключително добра, подобно на предишните три сезона” (според думите на директора на компанията Джон Ландграф), ето че нещата вече са се променили (за наша радост). THR споделят, че наскоро на прес-срещата на Асоциацията на телевизионните критици е станало ясно, отново от думите на Ландграф, че FX са получили интересно предложение от Хоули и очакват с нетърпение 2019, когато се предвижда срещата на зрителите с нови герои от поредния цикъл „Fargo”. Ще очакваме с нетърпение подробности!

софи търнар

Междувременно и НВО не са останали по-назад с информация за бъдещето – след като Софи Търнър се е „изпуснала” миналия месец в интервю за Variety по повод „X-Men: Dark Phoenix”, че може да се очаква премиера на следващия сезон на „Игра на тронове“ („Game of Thrones”) през 2019 година, вече тази информация е публикувана в официален пресрилийз на телевизионната компания. Колкото и да е предизвикателна, интересна, завладяваща, пристрастяваща една история – винаги идва време за край, истински и окончателен. За момента осмият сезон на „Игра на тронове” е обявен като такъв, може да очакваме шест епизода, в които ще приключат познатите сюжетни линии.

Режисьорските отговорности за последните срещи със света на Джордж Р. Р. Мартин (които не са негово дело, но са вдъхновени от развитието на историите в неговите книги) са поверени на дуета „шоурънъри” Дейвид Бениоф и Дан Уайз, Дейвид Нътър и Мигел Сапочник. Сценаристи на сезона са Бениоф и Уайз, както и Брайън Когман и Дейв Хил. За момента няма информация кога точно през 2019 година ще се появи на екран готовия сезон – традициите с излъчване през пролетта бяха променени през 2017…

Оставаме и тук в очакване на новини и подробности, включително за повече информация относно идеята за поредица „Watchman”, както и за „Westworld”, за който пък съвсем нямаме търпение!

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *