Screen-Shot-2015-07-21-at-1.03.12-PM1

Въпреки нашумелите из интернет предположения, че финалът на трети сезон ще е последното, което ще видим от „Фарго“, създателят Ноа Хоули побърза да облекчи тревогите ни като потвърди, че сериалът не е приключил, но може да са му нужни няколко години за следващ сезон.

Следвайки топлия прием от западната кино критика и огромния зрителски интерес, Хоули се зае със страничен проект по комиксите „Legion” на Marvel, чийто първи сезон също бе приет радушно и по чието продължение се работи в момента.

Въпреки това, от FX са оптимистично настроени за потенциалната възможност четвърти сезон на „Фарго“ да се случи. Ето какво отговаря изпълнителният директор на телевизията, Джон Ландграф, на въпроса дали продължение на историята все още влиза в плановете им:

„Надявам се. Не сме получили идеи от Ноа за какво би се разказвал евентуален четвърти сезон. В момента е потънал в работа по „Легион“. Освен това филмовата му кариера разцъфва, така че ще трябва да си го поделим с някое филмово студио“

Може би последната страница все още не е затворена, щом от FX имат интерес (и как иначе, вземайки предвид високите рейтинги), но няма да се учудим, ако след успеха на „Легион“, Хоули не поеме към режисиране на пълнометражен филм. Всъщност, дори имаме интерес да видим такъв, но запазваме и надежда, че някога ще гледаме продължение на един от любимите си сериали.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *