Marvel Studios' ANT-MAN AND THE WASP Ant-Man/Scott Lang in his Giant-Man form (Paul Rudd) Photo: Film Frame ©Marvel Studios 2018
Дори Ant-Man в гигантска форма не може да ни убеди да се развълнуваме за този филм.

Преди около час дебютира първия трейлър на комиксовото продължение „Ant-Man and the Wasp”, което едва ли някой чака с притаен дъх. Филмът отново е дело на Пейтън Рийд, отговорен за първия „Ant-Man”, в който не видяхме и капка страст, така че отговаряме със същото за днешната новина. В случай, че ви е интересно, предлагаме ви отново официалния синопсис, след което можете да видите рекламата.

След „Капитан Америка: Войната на героите”, Скот Ланг (Пол Ръд) се опитва да се справи с последствията от своя избор – и в ролята на супергерой, и като баща. Това означава да балансира много умело между личния си живот и отговорностите си като Ант-мен, и междувременно се оказва, че заедно с Хоуп (Еванджелин Лили) и доктор Ханк Пим (Майкъл Дъглас) има спешна нова мисия. Скот отново трябва да облече костюма и да се опита да се бие до Осата – в един отбор, те ще работят заедно, за да разкрият тайни от тяхното минало…

Вижте първия трейлър:

Общо взето никакви изненади. Безобиден familyfriendly продукт с лек тон и недопечени майтапи. Надяваме се да има достатъчно от очарователната Еванджелин Лили, за да ни разсейва от познатите сюжетни схеми. Иначе визуално очакваме всичко да е на задоволителното ниво, което Marvel почти винаги предлагат, но със сигурност не се вълнуваме за този филм и нищо чудно „без да искаме“ да го пропуснем.

В заключение няколко снимки и един доста… минималистичен постер.

MV5BMjE3MzIxNzE0MV5BMl5BanBnXkFtZTgwMTk5NTk2NDM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,937_AL_

MV5BMjQ2MjkyMjg1Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwMDk5NTk2NDM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,937_AL_

MV5BMTg3NDY5OTIzN15BMl5BanBnXkFtZTgwOTg5NTk2NDM@._V1_SX1777_CR0,0,1777,937_AL_

ant-man-and-the-wasp-poster

Режисьор на „Ant-Man and The Wasp” е Пейтън Рийд, а в ролите ще видим Пол Ръд, Еванджелин Лили, Майкъл ДъгласМайкъл Пеня, T.I., Боби Канавале, Джуди Гриър, Аби Райдър Фортсън, Дейвид Дастмалчиан, както и Лорънс Фишбърн, Уолтън Гогинс, Мишел Пфайфър, Хана Джон-Кеймън, Рандал Парк и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Имам чувството, че и този филм ще излезе по-готин отколкото всички очакваме, но в крайна сметка нищо впечатляващо. Очаквам Марвел формулата като по учебник и нищо по-различно.