Простете ни за евтините pun-чета (макар че ако тук не си ги пробутаме, къде?), но след като достигнахме рекламната „кулминация“ с финалния трейлър на „Петдесет нюанса освободени”, сега е ред на малко пост-любовно „гушкане“ с нов трейлър, целящ да припомни, че развръзката на „болезнено красивата“ любовна история на Крисчън Грей и Анастейжа Стийл ще бъде този свети Валентин.

Крисчън и Ана вече са женени, но тепърва трябва да се справят с всички пречки, лошия късмет, злобата и повратностите, които им е подготвила съдбата. Най-големите страхове и на двамата са на път да се случат…

Не плачете, ще се вземат накрая! Гарантираме, без да сме чели книгата или да сме гледали филма. Ще спазим традицията да не се подиграваме безобразно нито на филмовите и книжни произведения, нито на феновете им, но искаме да кажем, че силно се надяваме „Петдесет нюанса освободени” наистина да е краят и след време да не видим на екран я „Грей“(представяща любовната история на Крисчън и Ана изцяло от неговата гледна точка), я някое „оригинално“ продължение.

Режисьор на „Петдесет нюанса освободени” („Fifty Shades Freed”) отново е Джеймс Фоли („Glengarry Glen Ross”, „House of Cards”), а сценарият е дело на Нaйл Ленърд, по романа на Е. Л. Джеймс. В ролите са Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Ерик Джонсън, Люк Граймс, Рита Ора, Дженифър Ел, Виктор Расук, Елоиз Мъмфорд, Калъм Кийт Рени, Макс Мартини, Робин Лий, Марша Гей Хардън, Ариъл Кебъл и др.

Премиерата е 9 февруари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Направо не знам как сте се навили да пишете, че и пост трейлър има тва недоразумение 😀