Петдесет нюанса освободени
Любов ли бе да го опишеш…

Поради съществуването на „Грей“ – четвърта книга от поредицата „Петдесет нюанса сиво“, представяща любовната история на Крисчън Грей и Анастейжа Стийл изцяло от неговата гледна точка – много хора изпитват силен и (предвид огромния финансов стимул за студиото) напълно разбираем скептицизъм, че предстоящият трети филм „Петдесет нюанса освободени” в действителност ще е последният път, в който ще се сблъскваме с произведението на Е. Л. Джеймс на голям екран, както се опитват да ни убедят рекламите.

Лично на нас не ни пука особено дали наистина ще е последен или ще има още филми (като нищо ще напишат и няколко „оригинални“ продължения, специално за екран), но все пак ни е любопитно какво ще стане. Предполагаме, че само и единствено финансовите постъпления ще са от решаващо значение – ако и „Петдесет нюанса освободени” отбележи същия спад, както „Петдесет нюанса по-тъмно“ спрямо „Петдесет нюанса сиво“, шансовете за нов филм няма да са никак големи.

Но да не се разсейваме, а да преминем по същество, а именно представянето на „финалния“ трейлър на дългоочаквания от феновете завършек на невероятната „любовна сага“ на Крисчън и Ана…

Ще кажем единствено, че кавърът на „Never Tear Us Apart“ на INXS доста ни допада. Другото няма какво да го коментираме – болните феновете ще са доволни и ще се размазват от кеф (между другото, радваме се за тях), докато всички останали ще въртят очи и ще правят опити да не се самонаранят твърде сериозно от тъпотия.

Вижте и финалния постер.

Петдесет нюанса освободени

Режисьор на „Петдесет нюанса освободени” („Fifty Shades Freed”) отново е Джеймс Фоли („Glengarry Glen Ross”, „House of Cards”), а сценарият е дело на Нaйл Ленърд, по романа на Е. Л. Джеймс. В ролите са Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Ерик Джонсън, Люк Граймс, Рита Ора, Дженифър Ел, Виктор Расук, Елоиз Мъмфорд, Калъм Кийт Рени, Макс Мартини, Робин Лий, Марша Гей Хардън и др.

Премиерата е 9 февруари 2018.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *