След масивния ъпдейт, който направихме за „Черната пантера” на Райън Куглър, в който събрахме трейлъри, телевизионни реклами и плакати, не сме отразявали филма по никакъв начин, тъй като не сме и получили сериозни причини. С наближаването на премиерната дата след месец обаче, преди няколко часа от студиото пуснаха нов трейлър, който можете да видите по-долу. Ако сте изостанали с тази комиксова адаптация, повече за филма можете да прочетете в новините ни до момента.

Черната пантера” следва Т’Чала, който след смъртта на баща си, краля на Уаканда, се завръща у дома при изолирания, технологично напреднал африкански народ, за да наследи трона. Но когато се появява могъщ отколешен противник, който е решен да „започне света отначало”, Т’Чала е въвлечен в конфликт, в който съдбата на Уаканда и на целия свят са изложени на риск, а качествата му като крал – и Черната пантера – са поставени на изпитание. Изправен пред предателства и опасности, младият крал трябва да призове своите съюзници и да освободи пълната сила на Черната пантера, за да победи враговете си и да гарантира сигурността на своя народ и начина им на живот.

Хубаво е, че виждаме повече от героя на Анди Съркис, който обещава да е едно от по-интригуващите неща във филма. Богатството на цветове и африканска култура със сигурност ще допринесат за отличаването на „Черната пантера” от другите филми на Marvel, поне тонално. Не сме толкова сигурни обаче какъв киномански заряд ще ни донесе историята, която най-вероятно ще следва до болка познатата схема.

Режисьор на „Черната пантера” („Black Panther“) е Райън Куглър („Fruitvale Station”, „Крийд: Сърце на шампион”), а в ролите са Чадуик Боузман, Данай Гурира, Лупита Нионг‘о, Майкъл Б. Джордън, Анди Съркис, Мартин Фрийман, Даниел Калуя, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Анджела Басет, Форест Уитакър и др.

Премиерата е 16 февруари 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments