Въпреки че не споделяме всеобщото скептично (да не кажем направо негативно) мнение, което забелязваме да се шири в родината ни за „Черната пантера” на Райън Куглър, леко изоставаме с отразяването на последните новости около филма. Това се дължи на пренасищането с комиксови адаптации (около които винаги има адски много новини и рекламни материали и вече ни идва в повече), както и на факта, че макар интересен визуално с преплитането на различни елементи от африканската култура, като цяло „Черната пантера” изглежда като поредния не много смел и „by the numbers” филм на Marvel, което не ни вдъхновява да го следим много отблизо.

Както казахме обаче, напоследък качествените филмови новини са кът, затова се включваме по темата с един масивен ъпдейт, включващ международен трейлър, няколко телевизионни спота и поредица постери. Вижте.

Трейлър

ТВ спотове

Припомняме официалния синопсис, а след него са поредицата плакати и две корици от тематичния брой на Empirе.

Черната пантера” следва Т’Чала, който след смъртта на баща си, краля на Уаканда, се завръща у дома при изолирания, технологично напреднал африкански народ, за да наследи трона. Но когато се появява могъщ отколешен противник, който е решен да „започне света отначало”, Т’Чала е въвлечен в конфликт, в който съдбата на Уаканда и на целия свят са изложени на риск, а качествата му като крал – и Черната пантера – са поставени на изпитание. Изправен пред предателства и опасности, младият крал трябва да призове своите съюзници и да освободи пълната сила на Черната пантера, за да победи враговете си и да гарантира сигурността на своя народ и начина им на живот.

black_panther_ver4_xlg black_panther_ver5_xlg black_panther_ver6_xlg black_panther_ver7_xlg black_panther_ver8_xlg black_panther_ver9_xlg black_panther_ver10_xlg 0b05557a913c45679e48857a6daacf51 0c56da9ec11645f5b213f701904e69ab black_panther_ver12_xlg black_panther_ver14_xlg black_panther_ver15_xlg black_panther_ver16_xlg

B870Z82

emp_feb18_subscover black-phanter-epire-cover-2

Режисьор на „Черната пантера” („Black Panther“) е Райън Куглър („Fruitvale Station”, „Крийд: Сърце на шампион”), а в ролите са Чадуик Боузман, Данай Гурира, Лупита Нионг‘о, Майкъл Б. Джордън, Анди Съркис, Мартин Фрийман, Даниел Калуя, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Анджела Басет, Форест Уитакър и др.

Премиерата е 16 февруари 2018 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments