Една от звездите на „Отмъстителите: Война без край” c две от звездите на мезозойската ера
Една от звездите на „Отмъстителите: Война без край” c две от звездите на мезозойската ера

По-рано днес ви показахме вълнуващ поглед зад кулисите на един от най-очакваните и потенциално най-касови филми на следващата година – „Джурасик свят: Рухналото кралство“, който за пети път ще погъделичка диноманията ни посредством сюжети и персонажи, които писателят Майкъл Крайтън създаде още в началото на 90-те години на миналия век. Вчера пък ви изсипахме сума ти актуални тийзъри, които подгряват скорошния дебют на пълния трейлър, а сега ще ви залъжем глада с още няколко:

По принцип коментарът тук е излишен (започва наистина да ни писва от тия трохи, искаме основното меню и нямаме търпение за появата му, която ще е след няколко часа), но все пак ще отбележим, че ужасно ни радва поредната кратка поява на един от новите за франчайза видове – имаме сериозни подозрения, че става дума за култовия Baryonyx, роднина на гигантския Spinosaurus, който видяхме в третата част на поредицата. Носят се слухове, че сред другите невиждани досега попълнения в биоразнообразието на Исла Нублар ще бъдат пахицефалозавридът Stygimoloch и рогатият Carnotaurus, който има малка роля и в романа „Изгубеният свят“ на Крайтън). Очаквайте ново и този път по-сериозно включване по темата, вероятно по някое време в сутрешните часове на любимия ни ден от седмицата – петък.

Джурасик свят: Рухналото кралство“ („Jurassic World: Fallen Kingdom“) e peжисиран от Хуан Антонио Байона („Часът на чудовището“) по сценарий на Колин Тревъроу и Дерек Конъли, а в ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Б. Д. Уонг, Тед Ливайн, Джеймс Кромуел, Джеф Голдблум, Тоби Джоунс, Кевин Лейн, Джералдин Чаплин, Рейф Спол, Джъстис Смит, Даниел Пинеда и др. Премиерата е насрочена за 22 юни следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *