Ако имате афинитет към сатирата и нямате против да преглътнете няколко мръсни мохабета, няма начин да сте пропуснали фантастичната кариера на Лари Чарлс – един от авторите в „Зайнфелд” и продуцент на „Curb Your Enthusiasm”, който в последствие режисира скандалните социални експерименти „Борат”, „Бруно” и „Диктаторът”, които доста харесваме.

Трейлърът н новия му филм „Army of One” тотално ни изненада, тъй като нито бяхме чували за проекта, нито бяхме попадали на каквито и да е рекламни материали. А във филма – познайте какво – ще видим Никълъс Кейдж! Оказа се, че премиерата на „Army of One”  ще е другия месец, като заобикаляйки разпространението по кината,  директно ще се появи на DVD и Blu-Ray. Ето за какво става въпрос:

Гари Фокнър (Никълъс Кейдж) е бивш затворник, безработен занаятчия и съвременен Дон Кихот, който получава видение от Бог (Ръсел Бранд), който му повелява да залови Осама бин Ладен. Въоръжен единствено с меча си, купен от потреби за дома, Гари пътува до Пакистан, за да изпълни мисията си. По време на пътуването си, Гари среща стари приятели, създава нови познанства и врагове – ЦРУ, Бог и Осама.

Вижте първия трейлър:

Страхотна простотия. Фенове сме на почти всичко, което Лари Чарлс е правил до момента. Единствено „Диктаторът” ни се стори малко по-сюжетно ориентиран и твърде политически зареден, за да е толкова добър експеримент, каквито са „Борат” и „Бруно”.

В случая Никълъс Кейдж е толкова култов и дори свръхманиерната му игра пасва като в ръкавица, че за нищо на света не бихме се лишили от греховното удоволствие да проследим донкихотския му поход в търсене на Осама бин Ладен. Струва ни се добър заместник на кретена Саша Барон Коен, който за съжаление скоро напусна биографичния филм за Фреди Меркюри и снима в простотии като „The Brothers Grimsby”.

В заключение ви предлагаме един плакат:

плакат

Режисьор на „Army of One” на Лари Чарлс, а в ролите ще видим Никълъс Кейдж, Ръсел Бранд, Уенди Маклендън-Кови, Рейн Уилсън, Денис О’Хеър и др.

Филмът излиза директно на Digital HD, Blu-Ray и DVD на 4 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Наречете ме еретик, ама от Николас Кейдж би излязъл страхотен клиент на лудницата Аркам в някой DCEU филм 😀