Накратко, нов филм на Джейсън Стейтъм. Това казва абсолютно всичко и няма нужда да се обясняваме излишно. Единственото, което вероятно искате да знаете, е какъв ще е контекстът на единствената му роля, която си цикли отново, и отново, и отново, и отново… Вижте сами.

http://www.youtube.com/watch?v=IkYAqtCBleA

„Паркър” беше един изключителен „bore”, а по всичко изглежда, че и „Hummingbird” на Стивън Найт ще е нещо подобно. Просто нямаме нужда Стейтъм да ни се прави на драматичен, ужким, че пробва нови неща – не му се получава.

Крайно време е да опита нещо наистина различно, защото е на път да стане за смях. Дори една романтична комедия бихме приели. 100% фенките му няма да имат нищо против.

Вижте и един нелеп плакат – или по-скоро, Стейтъм изглежда нелепо.

„Hummingbird” с Джейсън Стейтъм

Премиерата е 17 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Само аз ли чувам българска фолклорна музика в трейлъра ?!?!?!?!?! 🙂

  2. Не е само музиката, момци 😉
    Остави, че в началото в купата с монети това бяха български левчета, а ако оставим настрана Стейтъм и китайците, всички останали си бяха българи, говорещи на развален английски.,;)

  3. „Крайно време е да опита нещо наистина различно, защото е на път да стане за смях.“

    Статистически погледнато – от времето в което играе Turkish във втория с много успешен филм Snatch ….Джейсън Стейтъм играе в повече от 25 филма ‘единствената си роля отново и отново и отново …“ и все още чакаме да стане за смях ?

    Дори да стане за смях скоро – не е ли цяло чудо, че не станало така до сега ?

    Аз на негово място няма да имам нищо против да стана за смях на 32-рия си филм, да кажем, в който правя все същото нещо – защото:

    – 1) се сещам за много (и местни и не само), които стават за (убийствен) смях с първия си опит, до степен, че слагам очи пред ръцете и запушвам ушите си да не чувам … Лъжата, дори на територията на киното, е прекалено непоносима ….

    – 2) колко са тези, които могат да се похвалят и с пет филма в които правят едно и също и продължават да са търсени ?

    – 3) тази умопомрачително успешна канонада от 25 филма в които сме го поглъщали все един и същ – но в различен контекст – не говорил ли много повече за
    3.1 – нас като зрители и за
    3.2 – природата на комерсиалното кино
    отколкото за него като пич, който просто е попаднал на правилното място в правилния момент ? И в крайна сметка – не е ли почестно именно към неговите зрители да не се прави на нещо, което не е – а да си бъде такъв какъвто е – и в следващите 25 филма, които ни очакват … I mean – seriously – as far as commercial movies go – he should continue to do what he does best – and we should leave the motherfucker alone – not ask him to start reciting Shakespeare … What would be the purpose of that ?

  4. @Milbo
    Ами, според мен отдавна е станал за смях, ама that’s just me! И ефекта от това е, че ще спра да му гледам филмите. И дай като гордо прави това, което може и още го търсят, ние да умираме от скука и тъпотия. Не! Под различно, не е задължително да е Шекслир, но и да е той, защо не – някоя роля като на ДиКаприо при Баз Лурман, к’во?