oie_5Y2vVnYKvjjQ

Преди ден-два си разглеждахме неща, които по една или друга причина са се изплъзнали от вниманието ни в последните две седмици на отминаващата 2017. Далеч сме (още) от мисълта да правим опит за обобщения, но не ни се иска да оставяме неспоменати интересни подробности. И тъй като сме отдавнашни почитатели на Диего Луна и уважаваме Майкъл Пеня, няма да пропуснем развитието, което се очертава в бъдещето на сериала „Narcos”. Четвъртият му сезон се снима в Мексико Сити, а готовите епизоди се очакват по Netflix догодина.

Според шоурънъра на поредицата Ерик Нюман, който споделя късчета неясна информация пред THR във връзка със слуховете дали героят на Педро Паскал ще се завърне на екран, идеята за четвърти сезон на „Narcos” е да се „разгледат причините за съществуването на картелите – всъщност САЩ са най-големият пазар за кокаин в света”. Ситуирането на действието в Мексико дава възможност на Нюман да „рестартира” в определен акпект разказа и да работи по четвърти сезон със съвсем нов актьорски екип. Първият тийзър съвсем шеговито ни напомня на бухълчетата, които възвестяваха преди години смъртта на Ранго, но това съвсем не бива да се взима насериозно…

Все още няма информация дали Диего Луна и Майкъл Пеня ще се включат в сериала като агенти на Отдела за борба с наркотици, подобно на Бойд Холбрук и Педро Паскал в предишните сезони, или ще поемат роли на ръководители в наркокартелните конфигурации. Щафетата е предадена успешно към мексиканската територия – колкото по-близо до пазара, толкова по-добре, и вероятно може да се очаква фокус върху действията на прочутия Амадо Карильо Фуентес, известен и като „Властелина на небето”, който поема контрола върху картела „Хуарес” след убийството на един от неговите основатели Рафаел Агилар Гуахардо. Определено Netflix ще спечели добавена стойност от участието на двамата актьори, особено след успеха на „Rogue One” и „Ант-мен”.

Ще очакваме повече подробности и разбира се, още реклами.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *