Untitled-1а

Едва ли има човек на тази планета, който да не разбра, че вследствие на обвиненията към Кевин Спейси в сексуално посегателство, броени седмици преди премиерата на „Всички пари на света“ („All the Money in the World”), от студиото и Ридли Скот взеха решение да го махнат от филма, а сцените с героя му да бъдат презаснети с участието на Кристофър Плъмър.

Дали това е правилно или не (и като цяло ситуацията с бума на обвиненията в сексуален тормоз в Холивуд) е тема на дълъг разговор, който нямаме намерение да водим в момента. Тук ще отбележим единствено факта, че работещият със завидна скорост Ридли Скот вече е заснел, ако не всички, то по-голямата част от сцените с Кристофър Плъмър и вече имаме нов трейлър на филма.

Адски харесваме Кристофър Плъмър, който е отличен актьор, но ако трябва да сме честни, виждаме го изцяло като него самия, а не като Гети, за разлика от Кевин Спейси, който с малко помощ от гримьорите просто беше изчезнал в ролята. Наистина е жалко, че ставаме свидетели на подобни ситуации, в които абсолютно всички са губещи, включително и зрителите. Иначе трейлърът продължава да ни допада и очакваме филма с интерес, само дето имаме чувството, че Марк Уолбърг ще ни предложи едно от дървените си, позеващи изпълнения. Дано да грешим.

Всички пари на света“ е вдъхновен от действителни събития и разказва за отвличането на 16-годишния Джон Пол Гети III (Чарли Плъмър) и за отчаяния опит на майка му Гейл Харис (Мишел Уилямс) да изтръгне парите за откуп от инатливия му дядо – нефтения магнат Джон Пол Гети (Кристофър Плъмър). Когато той отказва, а Гейл получава плик с косата и отрязаното ухо на сина си, тя е принудена да прибегне до по-брутални мерки. С ценната помощ на съветника ѝ и бивш агент от ЦРУ (Марк Уолбърг), Гейл се впуска в състезание с времето, което в крайна сметка разкрива цената на любовта и превъзходството ѝ над парите.

В добавка вижте един телевизионен спот, както и няколко нови постера.

https://www.youtube.com/watch?v=0EQuVfP-vXs

all_the_money_in_the_world_ver3_xlg

all_the_money_in_the_world_ver6_xlg

all_the_money_in_the_world_ver5_xlg

all_the_money_in_the_world_ver4_xlg

all_the_money_in_the_world_ver7_xlg

all_the_money_in_the_world_ver2_xlg

Режисьор на „Всички пари на света“ („All the Money in the World”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Мишел Уилямс, Марк Уолбърг, Кевин Спейси, Чарли Плъмър, Тимъти Хътън, Ромен Дюрис и др.

Премиерата е 22 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *