Ако след като представихме част от кастинга на „The Words” сте останали с впечатлението, че основна причина за интереса ни към тази на пръв поглед не особено оригинална история за преуспял и популярен писател, който е откраднал творбата на свой колега и сега трябва да плати изненадващо висока цена, е само и единствено Оливия Уайлд, значи не сте чели особено внимателно, защото още тогава се постарахме да изясним ситуацията.

Както в повечето такива случаи, причините са комплексни, но като че ли най-привлекателното нещо в проекта е тайнствеността около сюжета и фактът, че сценарият на филма, дело на Брайън Клъгман и Лий Стърнтал („Tron: Заветът”), е присъствал в така наречения „Черен списък”, съдържащ най-добрите неосъществени проекти от 2009.

Сега в интернет дебютира първата (не особено вълнуваща) снимка от филма, на която виждаме Брадли Купър в прегръдките на Зоуи Салдана, но за съжаление (или за радост, зависи от гледната точка) тя не разкрива никакви подробности около историята.

The Words - Брадли Купър и Зоуи Салдана

Режисьори на филма са Брайън Клъгман и Лий Стърнтал, а в ролите ще видим Брадли Купър, Оливия Уайлд, Зоуи Салдана, Джереми Айрънс, Денис Куейд, Бен Барнс, Джон Хана и Дж. К. Симънс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Типажът „неуспешен, търсещ себе си писател“ е сигурно най-често използвания в Холивуд. Веднага се сещам за Уди Алън и последните му два филма, даже в „You Will Meet…“ пак ставаше въпрос за някакъв вид кражба на роман… абе преди „The Words“ да извади нещо по-сериозно, аз съм пас.

  2. Ами, обещават някаква мистерйка и тусит, но ще трябва да почакаме да видим за какво иде реч. 🙂