The Tomb” на шведския режисьор Микаел Нафстрьом е същият проект, по който преди две години очаквахме да работят Брус Уилис и Антоан Фукуа. Вместо това публиката получава двойна доза легендарен мускул, защото главните роли във филма са поверени на Слай и бате Арни. Предлагаме ви първи официален поглед към екс-екшън-институциите.

Слай и бате Арни в „The Tomb”

The Tomb” е трилър за класическо бягство от затвор по сценарий на Майлс Чапман  и Джейсън Келер. Сред съкилийниците е най-големият майстор по сигурност на сгради (Сталоун), който е анализирал всички строго охранявани затвори в света и е проучил всички възможности за изграждане на такъв, от който няма шанс за измъкване. Способностите му за оцеляване са поставени на изпитание в едно от неговите „творения” от безскрупулен надзирател (Джим Кавизъл) в комбинация с подкупен охранител (Вини Джоунс) – и тук е мястото да си представим страшен кютек, от старомодния вид, с юмруци, палки и бойни изкуства. Сталоун се сближава с един мъдър и чувствителен затворник (Шварценегер), който се бори с всички сили да запази човечността у другарите си по съдба в тяхната битка за оцеляване в пандиза.

След толкова години на екран и слухове за съперничества, двете иконични фигури признават, че съвместната им работа е било голямо удоволствие. Думите на Шварценегер от едно интервю, в което се обсъждат ангажиментите му в двете части на „Непобедимите”, са буквално „Ние се обичаме”. Странно е, че повече от 20 години двамата се опитват да работят заедно, но или не са попадали на подходящ сценарий, или не са съвпадали „прозорците” им във времето. Екс-губернаторът вече разполага с повече свободни дни и няма нищо против част от тях да са посветени на проекти заедно със Слай.

Снимките на „The Tomb” са протекли най-вече в Ню Орлиънс, а сред имената на актьорите откриваме още Сам Нийл, Къртис „50 Cent” Джаксън, Винсънт Д’Онофрио. Филмът се предвижда да излезе на екран през 2013, но няма информация за конкретна дата.

Ето и фотоси от снимачната площадка на филма, както и кратки интервюта на двамата главни „затворници” от периода на работния процес.

The Tomb

The Tomb

The Tomb

The Tomb

The Tomb

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Визията на бай Арнолд е приятна и реалистична. Може би това по ще става от другите му нови проекти.

    Прочие, явно кризата е изяла спестяванията и на двамата, защото ще се скъсат в следващите години от правене на филми.

  2. „Сталоун се сближава с един мъдър и чувствителен затворник“ 😀

    Ахахахахахахаха… (как точно се сближава(т))?! 😀

    Дали героят на Шварценегер е учил с мен (по-горен клас, разбира се) в училището за чувствителни деца (проф. Марин Дринов)? Ахахахахахаха 😀

  3. Вие се гаврите, ама чичетата имат какво да покажат в един чиста проба „guilty pleasure“ филм.

  4. За някои чичета, за други дядовци… 😉 Арни изглежда много мъдро. 😉 Дано да се получи, че наистина не сме ги виждали да играят заедно като хората. Ако не се лъжа в „Непобедимите“ беше някаква измислена сцена, която, не съм сто процента сигурен, но ми приличаше на монтаж. Сглобено в последния момент… 🙂 😉
    Дано да покажат по-качествена игра, защото, въпреки, че са ми любимци< току виж се изложили на стари години. 😉

    http://i.ytimg.com/vi/FgrLI5XbgYY/0.jpg