EP8-023025_R.JPG

Отново е време за поглед към „Междузвездни войни: Последните джедаи”, тъй като през последните няколко дни се понатрупаха доста неща. Започваме с потвърждението на една интересна информация, която циркулира в интернет пространството от доста време, а именно, че „Последните джедаи“ ще бъде най-дългият „Star Wars“ филм до момента. По време на скорошна пресконференция лично режисьорът Райън Джонсън заяви, че времетраенето на филма ще бъде 150 мин., което е с осем минути повече от досегашния рекордьор „Star Wars: Епизод II – Клонираните атакуват“.

Знаем, че за някои хора това е лоша новина, тъй като предпочитат пуканковите им филмови забавления да са по-кратки, но ние сме доволни, защото това означава, че Джонсън ще има повече време да развие подобаващо героите. Така смятаме, защото това е елемент, на който Райън Джонсън залага и обръща сериозно внимание във всичките си филми.

Новината ни продължава с натрупалите се рекламни материали, които включват два телевизионни спота, както и с няколко нови снимки, част от най-новия печатен брой на Entertainment Weekly, който е посветен на „Междузвездни войни: Последните джедаи” и излиза с няколко варианта на корицата си. В онлайн версията на списанието може да откриете и допълнителна информация за сюжета и героите – ние я пропускаме, тъй като се пазим максимално неопетнени за филма.

ТВ спотове

STAR WARS: THE LAST JEDI The Millennium Falcon

STAR WARS: THE LAST JEDI John Boyega is Finn and Kelly Marie Tran is Rose (with BB-8)

Star Wars: The Last Jedi

STAR WARS: THE LAST JEDI Mark Hamill is Luke Skywalker and Daisy Ridley is Rey

STAR WARS: THE LAST JEDI Daisy Ridley as Rey

STAR WARS: THE LAST JEDI Carrie Fisher is General Leia Organa and Oscar Isaac is Poe Dameron

STAR WARS: THE LAST JEDI Daisy Ridley as Rey and Adam Driver as Kylo Ren Credit: Jonathan Olley/© 2017 Lucasfilm Ltd.

STAR WARS: THE LAST JEDI Rian Johnson and Carrie Fisher on set Credit: David James/© 2017 Lucasfilm Ltd.

image2

image4

image5

image3

За финал, вижте една изненадваща поява на Марк Хамил на Star Tours в Disneyland, както и цялата пресконференция, на която Райън Джонсън разкри времетраенето на филма.

Режисьор и сценарист на „Междузвездни войни: Епизод VIII  – Последните джедаи“ („Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi“) е Райън Джонсън („Looper: Убиец във времето“), а в ролите ще видим Дейзи Ридли, Марк Хамил, Адам Драйвър, Джон Бойега, Кари Фишър, Оскар Айзък, Лора Дърн, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Антъни Даниълс, Гуендолин Кристи, Анди Съркис, Бенисио дел Торо, Кели Мари Тран, Том Харди, Питър Мейхю, Били Лурд, Франк Оз, Майк Куин и др.

Премиерата на филма е 15-ти декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Някак се справих и не съм изгледал НИЩО друго, освен първия тийзър 🙂

    1. Оня ден на Лигата директно си излезнах в началото и се върнах в залата след края на трейлърите 🙂

    2. Поздравления за стерилността Ви по темата 🙂 Не успях да избягам от трейлъра

    3. Дано само до премиерата не попадна на някой тежък спойлер…