Номер 1000

Номер 1000 е първият (и засега единственият) български трейлър, който сме показали в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” и поради тази причина изпитваме известни симпатии към него.

Освен това имахме възможност да разменим (чрез e-mail) няколко думи с неговия режисьор Людмил Лазаров, който ни направи впечатление на доста интелигентен млад творец, здраво стъпил на земята (за разлика от повечето си колеги, които са си повярвали здраво) и имащ ясна представа за това, че обратната връзка с феновете може значително да подобри качествата на филма му.

Затова, сега с радост (макар и с леко закъснение) ви представяме и най-новия трейлър на филма.

През 718 г. български воин слага край на живота си, след като губи дома и семейството си. Но вместо да умре, получава списък с имена, които трябва да посети. След 1300 години на посещения българският воин се е превърнал в бездомника Спиридон, а в списъка му е останала само една личност. Това е Георги, склонен към самоубийство млад студент с много битови и житейски проблеми. Той е последното препятствие, последното усилие, последният Номер 1000.

Повече информация, официалният клип на “P.I.F.” и части от саундтрака можете да откриете на официалния сайт на филма, както и на фейсбук страницата му.

Режисьор и сценарист на „Номер 1000” е Людмил Лазаров, а в ролите са Ники Станчев, Ивайло Аспарухов, Розалия Димитрова, Златина Йорданова, Ивет Радулова.

Премиерата е 20 януари от 20:00 часа в „Дом на киното”. Там лично ще можете да споделите с екипа дали това, което виждате, ви харесва или не.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Засега мога да коментирам с „Нечувано!“ – любима реплика от друг български филм от миналата година – гласа зад кадър и идеята на филма, която то трейлъра малко ми се губи. Иначе е заснет добре!

  2. Феноменален! А играта, присъствието, гласа зад кадъра…Най-очаквания филм от мен за 2012. Алелуя!

  3. @Лора
    „Нечувано!“ беше велика реплика! 🙂

    @suicidal
    Недей така, има потенциал филмчето. Все пак говорим за късометражен проект, на млад човек като нас. 🙂