Пол Томас Андерсън

О, да! Следим развитието на религиозно ориентираната драма „The Master” на Пол Томас Андерсън като едни истински (и уважаващи себе си) фанатици и точно както обещахме предния път, когато ви представихме няколко впечатляващи кадъра от снимачната площадка, пишем, за да ви съобщим официалната му премиерна дата. А тя според Box Office Mojo е 12 октомври 2012.

Вероятно следвайки наложилата се от години схема, „The Master” – след като веднъж беше прекръстен на „Untitled Paul Thomas Anderson Project”, сега отново това е официалното заглавие – ще стартира с ограничен показ и постепенно (с напредването на Оскаровия сезон) броят киносалони, в които се показва, ще се увеличава.

Дали обаче филмът ще бъде показан по фестивали преди това, засега не е ясно, но ние няма да се притесняваме, защото с разпространението са се нагърбили „The Weinstein Company” и не се съмняваме, че те ще изиграят картите си така, че филмът да има всички шансове както за културен, така и за комерсиален успех – сигурни сме, че „Пи Ти” ще им даде добра основа за работа.

Накратко, за тези от вас, които не са запознати с историята, „The Master” разказва за харизматичен интелектуалец, който след като става свидетел на ужасите на Втората световна война, се завръща в Америка в търсене на себе си и създава нова вяра. В ролите са Филип Сиймур Хофман, Хоакин Финикс, Ейми Адамс, Лора Дърн, Дейвид Варшофски, Джеси Племънс, Лена Ендре.

Филмът се снима на 65 мм, а автор на музиката ще бъде Джони Грийнуд, който ще работи с Андерсън за втори път след „Ще се лее кръв”. Повече любопитни подробности можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments