Джъд Лоу
Джуд Лоу

Вселената на Marvel се разраства – още един уникален актьор е на път да се присъедини към редиците й, тъй като в момента се водят преговори с Джуд Лоу да се включи като главен герой редом до Бри Ларсън в подготвяния „Captain Marvel”. Историята проследява пилот от военновъздушните сили, която след инцидент с извънземен се сдобива с могъща сила, способности за летене и опция за изстрелване на унищожителни снопове енергия. И след като сме наясно, че Бен Менделсон ще влезе в кожата на злодея, въпросът в случая е кой герой се предвижда за Лоу?

Очаква се това да е доктор Уолтър Лоусън, известен и като Mar-Vell (първият капитан Марвъл). В комиксите той е шпионин от Крий, изпратен на Земята, за да прецени дали земните жители представляват заплаха за империята. Но след като започва да помага прекалено много на наша територия, той е обявен за предател и получава смъртна присъда. И, разбира се, извънземният успява да намери пътя си обратно към нашата плънета и тук надява мантията на Captain Marvel – спасител-супергерой, като междувременно се забърква в доста шантави ситуации…

Според Variety Джуд Лоу ще бъде учител и покровител на героинята на Ларсън, особено докато успее да осъзнае на какви точно сили е орисана от инцидента. И понеже „Captain Marvel” се явява нещо като предистория на познатите до момента събития от вселената на Marvel, Самюъл Л. Джаксън ще се появи отново като Ник Фюри – с непокътнато зрение, без чаровната превръзка на окото.

Завиждаме си заради Лоу, защото го ангажират в големи продукции, с потенциал за повече от един филм, и това означава, че ще имаме възможност да го виждаме още по-често на екран. След като поема ролята на младия Албус Дъмбълдор в предстоящите четири филма, посветени на „Фантастичните животни” на Дж. К. Роулинг, а сега се готви и да обучава Captain Marvel на Бри Ларсън – добре се развиват нещата!

Снимките на „Captain Marvel” започват в началото на следвата година по сценарий, довършен от Джинива Робъртсън-Дворе, под режисурата на Анна Боден и Райън Флек. Премиерата на филма се очаква в началото на март 2019 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *