Бен Менделсон
Бен Менделсон

Трудно е да преценим много или малко са добрите актьори, които са орисани на тотално стереотипизиране в Холивуд, но сме сигурни в едно – когато някой е „нарочен” да играе злодеи и персонажи, които публиката мрази, много трудно се отскубва от хватката на тези роли. Бен Менделсон е прекрасен актьор, но очевидно е попаднал в подобен цикъл и сякаш се е специализирал в персонифициране на „лошите” – водят се преговори за включването му като такъв герой в бъдещия „Captain Marvel”. Според Variety след впечатляващата му поява в „Star Wars: Rogue One”, той ще бъде ангажиран Marvel да партнира на Бри Ларсън, като това е логичен ход, тъй като актьорът вече е работил с двамата режисьори Анна Боден и Райън Флек по независимия филм „Mississippi Grind”.

Макар да няма яснота какъв точно ще бъде героят на Менделсон, от предишни информации на студиото е ясно, че в „Captain Marvel” ще участва чуждоземна раса, позната като „The Skrulls” – няма да се учудим, ако той се включи като техния лидер. Ето какво споделя един от режисьорите на бъдещия филм:

Бен играе винаги много мрачни, потайни, жестоки, избухливи персонажи и ние с удоволствие бихме искали да използваме непредвидимата природа на неговия стил на игра, но със стремеж да се получи различен ефект. Бихме искали да се опитаме да го провокираме… той има чувство за хумор и всъщност е изключително забавен човек, затова бихме искали да видим и тези негови черти.

Сред предстоящите появи на Менделсон на екран са „Darkest Hour”, където е в ролята на крал Джордж VI, след това ще е отново злодей при Спилбърг в „Ready Player One” и шерифа на Нотингам в предстояща версия на Робин Худ. Готовност за поява на „Captain Marvel” на екран се очаква на 6 март 2019 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *