Три билборда извън Ебинг, Мисури
Франсис Макдормънд

След обявяването на прожекциите на финалната версия на „Блейд Рънър“ на Ридли Скот и „Формата на водата“ на Гийермо дел Торо, приятните изненади от фронта на Киномания 2017 продължават с програмацията на още един филм, който очакваме с огромно нетърпение – „Три билборда извън Ебинг, Мисури” („Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”) на Мартин Макдона („В Брюж”, „Седемте психопата”), който спечели награда за най-добър сценарий от 74-я филмов фестивал във Венеция.

Три билборда извън Ебинг, Мисури” е с участието на феноменалната носителка на „Оскар” Франсис Макдормънд, Уди ХарелсънСам РокуелАби КорнишЛукас Хеджис и Питър Динклидж и разказва за Милдред Хейс (Макдормънд), която използва три билборда в началото на град Ебинг, за да изпрати обвиняващо съобщение на уважавания шеф на местната полиция Уилям Уилъби (Харелсън), след като месеци наред няма развитие в разследването на убийството на нейната дъщеря. Когато в кавгата между двамата се намесва и заместник шерифът Диксън (Рокуел) – незряло мамино момченце със склонност към насилие, битката между Милдред и полицията на Ебинг допълнително се ожесточава.

Трейлър и повече подробности за „Три билборда извън Ебинг, Мисури” може да откриете в специалната ни новина, посветена на филма. Билети за всички прожекции от програмата на Киномания 2017 може да закупите на касите на НДК и кино „Люмиер Лидл”. Онлайн резервации може да направите тук.

Три билборда извън Ебинг, Мисури

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Много добър филм! Не е екшън, да знаят някой. Тук мирише на Оскари. Има катарзис и израстване на образите. Лошото никога не е съвсем лошо и доброто не е идеално. Малко мудно е действието, но това е един от плюсовете му. Изключително добра драма!