Чувстваме се като деца в сладкарски магазин. Толкова много хубави неща има в този проект, че не знаем от къде да почнем. Нека да е с винаги уникалната Франсис Макдормънд, която обожаваме, винаги гледаме с удоволствие и по всичко изглежда, прави поредната си изключително силна роля в най-новия филм на Мартин Макдона, вещо озаглавен „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”.

От своя страна Мартин Макдона е следващото прекрасно нещо, свързано с проекта. Режисьорът и сценарист на повече от страхотния „В Брюж” (да припомним в случай, че сте забравили, това е в Белгия) и малко по-слабия, но все пак доста добър „Седемте психопата” се завръща на режисьорското столче след петгодишно отсъствие и това само по себе си е повод за сериозна радост. Освен това отново ни е подготвил интересна история, но за нея след мъничко.

Ако сте гледали поне един филм на Макдона, значи знаете какъв е и поредният плюс – актьорският състав, който освен Франсис Макдормънд, включва Уди Харелсън, Сам Рокуел, Аби Корниш, Лукас Хеджис, Желко Иванек, Джон Хоукс, Питър Динклидж и други.

И последно и доста важно, трейлърът на „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” е повече от страхотен и би ни спечелил да гледаме филма, дори и половината от горните плюсове да липсваха.

Why don’t you put that on your “Good Morning, Missouri” fucking wakeup broadcast, bitch? Безценно! „Оскар”-а ѝ го даваме още сега. Както казахме, трейлърът е отличен, (един от най-добрите за годината със сигурност) и разкрива, че за тези години Макдона не е загубил невероятното си чувство за баланс между черна комедия и драма. Струва ни се, че „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” ще е сред най-добрите филми за годината и ще е повече от калибъра на „В Брюж”, отколкото на „Седемте психопата”.

Смятаме, че трейлърът е доста ясен по отношение на историята, но все пак ето ви и официалния синопсис. След него може да видите и първия постер.

След като месеци наред няма развитие в разследването на убийството на дъщеря ѝ, Милдред Хейс (носителката на „Оскар” Франсис Макдормънд) използва три билборда в началото на града, за да изпрати съобщение на Уилям Уилъби (номинирания за „Оскар” Уди Харелсън), уважавания шеф на местната полиция. Когато се намесва и неговият заместник Диксън (Сам Рокуел) – незряло мамино момченце със склонност към насилие, битката между Милдред и полицията на Ебинг допълнително се ожесточава.

плакат

Режисьор и сценарист на „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” е Мартин Макдона („В Брюж”, „Седемте психопата”), а в ролите са Франсис Макдормънд, Уди Харелсън, Сам Рокуел, Аби Корниш, Лукас Хеджис, Желко Иванек, Джон Хоукс, Питър Динклидж, Кейлъб Лaндри Джоунс, Саманта Уейвинг и др.

Премиерата се очаква по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Рядко си пускам повече от веднъж трейлър за филм, който не очаквам отпреди появата на трейлъра. Това ми дойде изневиделица вчера и няколкото последователни врътвания го бетонираха като нещо (вече) много чакано 🙂

 2. Макдормънд е велика, но нещо в тона на трейлъра ме смущава. Тоя миш-маш oт хумор и драма е типичен за Макдона, ама тук на моменти ме дразни. Може би в самия филм няма да е issue.

  1. За съжаление, точна тона на Седемте Психопати ми беше крайно проблемен. Обаче, пък „В Брюж“ нещата бяха превъзходно усетени и пипнати.

  2. Да, на мен също „В Брюж“ ужасно ми хареса, а при „Психопатите“ имаше проблеми… но доколкото (смътно) го помня, дори той по-скоро ми допадна.

  3. Мен психопатите не ми хареса, а „В Брюж“ си го пазя, но няма да е още дълго 🙂

 3. „Don’t say what when she comes in calling you fuckhead!!!“ 😀 Абсолютно перфектно изглежда тоя филм, чака се на звяр!

 4. Интересно изглежда, но трябваше ли отново Харелсън в такава роля? Точно това му амплоа е като рециклирано за 20-ти път. Иначе „В Брюж“ и на мен ми хареса много, обаче „Психопатите“ – никак.

 5. Че то Брюж и Психопатите са съвсем различна класа….все едно да сравняваш Две димящи дула с Рок енд Рола