Формата на водата
Любовта не признава граници

Още една отлична новина с адрес Киномания 2017. След като от най-стария кино форум у нас ни изненадаха изключително приятно с програмацията на финалната версия на шедьовъра на Ридли Скот „Блейд Рънър”, сега получаваме не по-малко приятната информация за ексклузивна прожекция на очаквания с огромен интерес нов филм на Гийермо дел ТороФормата на водата” („The Shape of Water”), който бе награден със „Златен лъв” на 74-я фестивал във Венеция.

Формата на водата” е уникално съчетание на филм за чудовища, шпионски трилър, film noir, фентъзи, любовна история и мюзикъл. Действието се развива по времето на Студената война в Америка в началото на 60-те години, а в центъра на историята е самотната Елиза, която работи в тайнствена, високосекретна правителствена лаборатория и се чувства окована в живот, изграден от тишина и изолация. Но съдбата ѝ се променя завинаги, когато тя и нейната колежка Зелда откриват един таен експеримент…

Формата на водата” ще бъде показан на 17 декември в зала 1 на НДК от 20:30 (само три дни след американската си премиера), веднага след още едно събитие – премиерата на новия филм на Уди Алън „Въртележка”. Прожекцията на „Формата на водата” е единствена и ексклузивна и след това филмът на Гийермо дел Торо няма да може да се види в българските кина.

Трейлър и повече подробност за „Формата на водата” може да откриете в новините ни до момента, а билети за събитието може да си закупите на касите на НДК и кино „Люмиер Лидл”. Онлайн резервации може да направите тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments