The New Mutants

Дедпул” и „Логан: Върколакът”дадоха доста красноречив пример, че може да има комиксови филми, които са различни от общата маса и въпреки това са успешни, а в случая на втория – наистина качествени. За наша радост, това като че ли е стигнало до тиквите дори и на шефовете във Fox и те са ни подготвили още един филм от вселената на Х-мен, който звучи и изглежда доста обещаващо.

Режисьор на „The New Mutants“ е Джош Буун, който вече подготвя „Талисманът” по Стивън Кинг и Питър Строб, а в главните роли ще видим Мейси Уилямс от „Игра на тронове“, Аня Тейлър-Джой от любимия ни „Вещицата“, Чарли Хийтън от „Stranger Things“, Хенри Зага, Блу Хънт и Алисия Брага като доктор Сесилия Рейес.

Преди да видите първия трейлър обаче, малко информация за историята, която наистина звучи доста далеч от все по-мащабните Х-мен филми: петима младежи са затворени против волята им в „болница“, където са под надзора на ужасяващата доктор Сесилия. Според официалния синопсис „те трябва да се преборят с опасните си сили и минали грехове… те не се опитват да спасят света, само себе си“.

This isn’t a hospital, it’s a haunted house! За щастие, поне от този трейлър „The New Mutants“ изглежда доста интересно и дори да не видим нищо повече от рекламната кампания, пак с удоволствие бихме влезли в киносалона (даже бихме казали, че би ни харесало да не се обременяваме повече, но знаем, че няма как да се получи). Ето какво обещава самият режисьор:

Това ще е чист хорър филм във вселената на Х-мен. Няма костюми. Няма суперзлодеи. Опитваме се да направим нещо много, много различно.

Сега остава да се надяваме, че Fox са осъзнали факта, че „Х-Мен: Апокалипсис” беше апокалиптично тъп и е необходимо да се напънат малко, за да може следващият филм с добре известните ни основни мутанти„X-Men: Dark Phoenix”да бъде нещо качествено. Нарочно няма да споменаваме изявите на мутантите на малкия екран, но ако ви вълнува, вече се появиха няколко епизода от „The Gifted“, а втори сезон на „Legion“се чака февруари 2018.

Още веднъж, режисьор на „The New Mutants” е Джош Буун, а в главните роли ще видим Мейси Уилямс, Аня Тейлър-Джой, Чарли Хийтън, Хенри Зага, Блу Хънт и Алисия Брага.

Премиерата е 13 април 2018.

The New Mutants

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments