Гари Харт
Гари Харт

Ако сте забравили, че Хю Джакман има няколко проекта, с които се „забавлява” в момента, неговият официален туитър профил лесно ще ви върне в реалността с една първа снимка от подготвяния в момента „The Front Runner”. Не си спомняме откога не сме го гледали в сериозна драматична история, но нямаме намерение да се ровим във филмографии – само ще припомним, че става въпрос за филм по книгата на Мат Бай от 2014 година „All the Truth Is Out” и че става въпрос за прочутия политик от Демократическата партия в Щатите Гари Харт. Той е смятан за доста сериозен фаворит на голяма част от населението по време на президентските избори през 1988 година, ала кампанията му е провалена от обвинения в извънбрачна връзка с актрисата Дона Райс.

Малко повече детайли около политическата кариера на Харт може да откриете в предишната ни новина по темата. С риск да се повторим за n-ти път – Хю изглежда прекрасно в какъвто и костюм на която и епоха да бъде поставен!

DKCVJ_3VYAA0s1D

Режисьор на филма е Джейсън Райтман („Джуно”, „Високо в небето”), а в актьорския екип ще видим още Дж. К. Симънс като шефа на кампанията и дългогодишен приятел на Харт – Били Диксън, Вера Фармига като варната съпруга Лий Харт, Мамоду Ати в ролята на репортера от The Washington Post А. Дж. Пъркър; Джош Бренър като основния съветник по външната политика на Харт Дъг Уилсън; Кейтлин Дивър в ролята на дъщерята на Харт; Сара Пакстън е в ролята на моделката-актриса Дона Райс, оказала се в основата на скандала; Ари Грейнър като кореспондента на Белия дом Ан Деврой и Томи Деуи като помощник на шефа на кампанията Джон Емерсън. Участват още Моли Ефраим, Спенсър Гарет, Майк Джъдж, Алекс Капровски, Марк О’Брайън, Кевин Полак и др.

Все още не е ясно кога „The Front Runner” ще бъде готов за среща със зрителите, но едно е сигурно – дори и на онези, на които им е писнало от тели, свързани с политическия живот на Щатите, ще му обърнат специално внимание заради режисьорския подпис на Рaйтман и заради чара и майсторството на Хю Джакман.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *