Всички знаем, че няма по-ужасяващо нещо от фейсбук, който поглъща все повече от времето ни и скоро напълно ще се пренесем във виртуалното пространство, но не сме предполагали, че някой ще се хване да прави хорър филм покрай кошмара на социалните мрежи. Уви, преди дени Entertainment Studios Motion Pictures пуснаха трейлър на новия им филм „Friend Request”, който разглежда именно тази тема. Режисьор е Саймън Верховен, а в ролите влизат Алисия Дебнам-Кери („Fear the Walking Dead”), Уилям Моусли и Конър Паоло. Ето малко повече и за самата история:

Популярната колежанка Лаура има тонове приятели във Facebook и IRL и дори приема поканата на аутсайдерката Марина, която по-късно Лаура решава да я изтрие от списъка си. Марина отнема живота си по ритуалистичен начин, след което в профила на Лаура започват да се появяват видеа с вещерски ритуали, които тя не е публикувала. Наоколо започват да умират хора по особено жесток начин и Лаура ще трябва да разбере как да разчупи проклятието.

Вижте първия трейлър:

Очевидно изглежда доста евтино. На няколко места даже се изсмяхме, особено когато пръстът на героинята драматично натисна „Unfriend“ бутона. И все пак, може би в компания бихме си го причинили. Хареса ни един от последните кадри, когато Лаура гледаше в огледало, което сякаш беше в някакъв друг свят, подобен на „обърнатия” от „Stranger Things”.

В заключение ви предлагаме един плакат:

fr-onesheet-1_final

Премиерата на „Friend Request” е на 22 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *